Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Трьох вимагачів засуджено до 6 років позбавлення волі 

Прокуратурою області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно трьох жителів міста Бережан, які застосували фізичне насильство до місцевого підприємця, вимагаючи у нього 2  000 доларів США. 

Обставини провадження:

Троє непрацюючі жителі Бережан усвідомлюючи, що місцевий підприємець не має перед ними жодних фінансових зобов’язань, вимагали у нього 2 000 доларів США, які потерпілий начебто їм заборгував.
Проте, почувши у відповідь від підприємця, що він ніяких грошей нікому не винен, вимагачі застосували до нього фізичне насильство: обмотали скотч-стрічкою шию та обличчя, душили та наносили удари ногами в різні ділянки тіла.

Злочинну діяльність групи зловмисників припинили працівники міліції, затримавши їх під час отримання від підприємця половини обумовленої суми. 

За даним фактом розслідувано кримінальне провадження за ч.3 ст.189 КК України (вимагання, вчинене за попередньою змовою групою осіб, поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого) та обвинувальний акт стосовно групи вимагачів скеровано до суду.

Вироком Бережанського районного суду трьох обвинувачених засуджено до 6 років позбавлення волі. 

Суд також прийняв рішення конфіскувати майно трьох засуджених, яке належить їм на праві власності.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.