Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Найкращими виявилися прибалтійці та росіяни.

У Тернополі завершився чемпіонат Європи з водно-моторного спорту. Упродовж двох днів 61 гонщик із восьми країн світу виборював звання переможців у чотирьох класах.

Як повідомив головний суддя змагань Сергій Вишневський, переможцями стали:

– у юнацькому класі JT-250 перше місце посів естонець Матіас Агур, друге місце – росіянин Артем Нікітін, третє – латвієць Нікіта Лукс. Українські спортсмени, на жаль, в цьому класі не показали високих результатів. Так, Артем Монтрим посів 23 місце, Микита Августинович – 18, Анастасія Лисенко – 14, Олег Марченко – 22.

У класі S-550 перша сходинка п’єдисталу підкорилась Едгарасу Рябко з Литви, друга – Петерісу Пелненсу з Латвії, а третя – Отт Джоала з Естонії.

Завершилися змагання з водно-моторного спорту на Тернопільському ставі.

Крім медалей, чемпіонату Європи спортсмени розігрували ще й Кубок тернопільського мера.

За Кубок міського голови Тернополя змагалися теж у двох класах. У класі R-2000 перше місце здобув росіянин Євген Князев, друге – українець Дмитро Лебедь (м.Дніпропетровськ), третє – Владімір Федоровс (Латвія). Україна у цьому класі опинилась на 4, 6 і 7 місцях. 

У класі Т-550 місця розподілились наступним чином: перше – росіянин Артем Черенков, друге – росіянин Єгор Шилов, третє – естонець Айвар Коммісаар. Україна в цьому класі була на 5 і 7 місці, підсумовує результати Чемпіонату Європи «За Збручем»

Таким чином, Кубок мера-свободівця у Тернополі отримають два росіяни.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.