Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У період з січня по березень поточного року до суду скеровано 19 обвинувальних актів у кримінальних провадженнях про корупційні злочини, до відповідальності притягнуто 23 особи. Це вдвічі більше ніж за аналогічний період минулого року.  

«Викрито начальника відділу державної виконавчої служби Тернопільського міського управління юстиції в отриманні неправомірної вигоди на суму 2 тисячі доларів США за сприяння в знятті арешту на приміщення СТО, — повідомляють у Відділі нагляду за додержанням законіву сфері протидії корупції та процесуальногокерівництва у кримінальних провадженняхпро корупційні правопорушення прокуратури області. — Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою і відсторонено від посади. Обвинувачувальний акт скеровано до суду.

Також завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно керівника реєстраційної служби області, який за посередництва свого знайомого одержав неправомірну вигоду в сумі понад 40 000 гривень за сприяння у швидкому проведення реєстрації договорів оренди земельних паїв. 21 лютого 2015 року обвинувальний акт скеровано до суду.

Припинено діяльність головного державного податкового ревізора-інспектора Тернопільської ОДПІ, який одержав неправомірну вигоду в сумі 20000 грн. за зменшення обсягу виявлених порушень та сум донарахувань під час проведеної ним податкової перевірки».

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.