Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Під час програми «Відверто про політику» на телеканалі ІНТБ журналісти «Номер один» запитали члена ради політичної партії «Фронт змін» Андрія Пишного, чи визначені вже кандидати до Верховної Ради України по мажоритарних округах Тернопільщини від «фронтовиків» і чи може Роман Заставний стати цим кандидатом по Тернополю. На жаль, один з лідерів «Фронту змін» так і не оприлюднив жодного прізвища, чим зберіг гриф таємності, очевидно, до партійного з’їзду.

- Я би хотів назвати таке прізвище і цим самим створити інформаційну новину, але я не можу, - сказав Андрій Пишний. – Тому що до виборів ще рік. Треба попрацювати. Будь-яке прізвище, яке ми оголосимо, на сьогодні не матиме жодного значення. Ми конкретні прізвища, списки, першу п’ятірку, першу десятку, розподіл мажоритарних округів будемо оголошувати лише після того, як зрозуміємо, який виборчий закон буде. І головне, до речі, завдання опозиції сьогодні - не допустити змін виборчого закону. Треба чітко розуміти: Партія регіонів намагається через зміну виборчого закону протягнути ту саму технологію, яку вони застосували під час місцевих виборів. Що це означає? За рахунок депутатів-мажоритарників створити більшість і взяти під контроль Раду навіть там, де вони такої більшості не отримали. Для цього треба заблокувати зміни до виборчого закону, тому що часта зміна виборчих законів є узаконеною технологією фальсифікацій.

На завершення Андрій Пишний додав, що кандидатами у парламент від Тернополя будуть тільки достойні особистості.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.