Нове на сайті:
Сергій Надал на передовій нагородив наших захисників з територіальної оборони Тернополя В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті Повістки виписують лише службовці ТЦК і СП, а не мер чи обласна та міська ради Оплата за проїзд у громадському транспорті Львова найвища в Україні та буде 25 гривень Питна вода в Тернополі подорожчала Зрадник з Тернопільщини понесе заслужене покарання «Бойові пташки» DJI Mavic 3Т від Тернопільської міської ради вирушили до 9-ї бригади «Холодний Яр» - Сергій Надал Ну не тільки чиновникам на Тернопільщині хабарі вимагати 3 лікарні на Тернопільщині надають психіатричну допомогу в стаціонарних умовах, так само 3 – за місцем перебування пацієнта Затримали чергових місцевих рекетирів Міська рада Тернополя купує знову 250 бойових FPV дронів для фронту Ще один тернополянин заперечував збройну агресію рф проти України Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ціна за літр води у водоматах Тернополя зросла на 50 копійок. Із 1 липня люди платять по 2 гривні за літр.

Директори підприємства, які продають воду у водомах розповідають, що утримували ціну 1,5 гривні майже 4 роки. Одна з причин подорожчання води — зростання ціни на електроенергію. Востаннє ціну змінювали приблизно 4 роки тому. Ми старалися її не підвищувати, але зараз доводиться. Із 1 липня 2024 року ми підняли ціну у зв’язку із підвищенням тарифів на електроенергію і цін на дизпаливо. Зараз є перебої з електропостачанням і тому горить електронне обладнання, яке ми часто повинні замінювати — це є основна плата, це мозок самого автомата, який контролює налив води і зв’язок з інтернетом. Ця плата горить найчастіше і на її заміну йдуть найбільші витрати. Вона коштує орієнтовно від 17 до 25 тисяч гривень. Відколи світло почало частіше зникати, то плати почали удвічі частіше перегоряти”

В секторі контролю за регульованими цінами обласного управління запевняють, що  ціну на воду з водоматів не регулюють.

“Щодо водоматів — заборони щодо підняття цін зараз немає. Є постанова Кабінету Міністрів України №502, де рекомендовано не піднімати вартості. Але у зв’язку з різними економічними ситуаціями, ціни піднімають. У нас немає повноважень регулювати ціни на водомати. Звернень до Управління захисту справ споживачів на підняття цін у водоматах не надходило. На сьогодні в Тернополі є чотири суб’єкти господарювання та 150 водоматів”.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.