Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

6 лютого відбулось чергове судове засідання по справі проти співвласника компанії «Укрбудінвест» та головного бухгалтера фірми «Будівельник» Євгена Марценюка, повідомляє «Номер один».

Свідчення допитаних свідків збігаються зі словами вже допитаних у суді пайовиків довгобуду по вулиці Білецька. Більшість із них повністю сплатити за квартири. Їм також показували план забудови та квартири, скаржились на проблеми з технікою та дозвільними документами, однак запевняли, що всі дозвільні документи фірма «Будівельник» має.

Тим часом допитані у суді п’ятеро свідків, колишніх працівників підприємства, розповіли, як їх під погрозою звільнення примусили оформити на себе банківські кредити. Як заставне майно використовувались квартири, будівельна техніка або земельні ділянки «Будівельника». Відтак молоді прості парубки винні по 90 тисяч доларів банківських позик.

Інша група свідків розповіла, що вони справно сплатили повну вартістю квартир (здебільшого йшлось по три- та чотирикімнатні помешкання у новобудові по вулиці Юності), а нещодавно взнали, що всі квартири перебувають у банківській заставі під отримані фірмою «Будівельник» кредити.

Наступного разу головуючий на процесі суддя планує допитати ще декількох свідків та потерпілих і починати допитувати головних обвинувачених – добродіїв Зіновія Щепановського та Євгена Марценюка.

Наступне судове засідання призначено на 27 лютого.

 

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.