Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Органи прокуратури області провели перевірки додержання вимог законів, що регулюють банківську діяльність.

Зокрема, прокурором міста Тернополя порушено кримінальну справу за ст.364 КК України стосовно службових осіб Тернопільської дирекції одного із банків, які у 2008 році неправомірно вилучили майно, станки та деревообробне обладнання у позичальника банку - приватного підприємства та за фіктивним договором переведення боргу відчужили заставне майно, а одержані кошти спрямували на розрахунковий рахунок третьої особи. Банківській установі завдано збитків на суму 234,6 тис. грн. У справі триває слідство.
Окрім цього, стосовно колишнього керівника цього ж банку порушено кримінальну справу за ст.364 КК України, оскільки у червні 2008 року він надіслав звернення про виключення запису з Державного реєстру іпотек щодо земельної ділянки розміром 0,18 га в одному із сіл Тернопільського району, яка перебувала у банківській заставі за договором про надання споживчого кредиту. Банківській установі завдано збитків на суму 165,1 тис. грн. Справу надіслано до суду.
Проведеними спільно із правоохоронними органами перевірками також виявлено порушення у діяльності службових осіб державних нотаріальних контор, які засвідчили договори про забезпечення кредитних угод.
За їх наслідками вжито заходи кримінально-правового характеру за фактами заподіяння недобросовісними позичальниками шкоди державним банківським установам.
Так, прокурором міста Тернополя порушено кримінальну справу за ст.222 та ст.366 КК України стосовно службових осіб товариства з обмеженою відповідальністю, які у листопаді 2009 року подали в один із банків недостовірні дані щодо фінансових результатів роботи підприємства. У результаті позичальники неправомірно одержали кредит на суму 3 615,3 тис. грн. У справі триває слідство.

Загалом, упродовж поточного року органами прокуратури області із вказаних питань порушено 10 кримінальних справ, із них 4 у банківській системі, 6 надіслано в суд, до відповідальності притягнуто 3 службових особи банківських установ, за втручання прокурорів відшкодовано 924 тис. грн, повідомила Ольга Фігель, старший прокурор відділу прокуратури області

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.