Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Саме вони випробують малий теплохід «Капітан Парій».

6 червня після довгої перерви на свій борт прийме перших пасажирів малий теплохід «Капітан Парій» (екс-ПТ-50). Урочистий захід розпочнеться о 16.00 у парку Т. Шевченка біля причалу і буде приурочений Дню журналіста.  

Саме представники ЗМІ та перші особи міста будуть першими пасажирами відновленого теплоходу «Капітан Парій», - зазначив директор працівниками КП «Тернопільелектротранс» Андрій Мастюх, і додав: «Кропітка праця багатьох працівників комунального підприємства на балансі якого знаходяться як малий, так і великий (Герой Танцоров) теплоходи, дала свої результати. Теплохід змінений до не в пізнаваності, якщо раніше він однопалубним, то після ремонту став двопалубним. Вже й ніхто не сподівався його спустити на воду, але в першу чергу завдяки старанням капітана теплоходу «Герой Танцоров» Тараса Парія та його команди, минулоріч, на Покрову, він був спущений на воду, а вже 6 червня ц.р. зможе перевозити тернополян та гостей міста».

Як розповів Тарас Парій, 16 років теплохід ПТ-50 простоював: «Виготовлений в далекому 1964 році на Бобруйському судноплавному заводі, катер довгий ходив акваторією тернопільського ставу, але так сталося, що він вичерпав свій термін експлуатації. Водночас, було прийнято рішення його капітально відремонтувати.  Завдання, яке на перший погляд було надскладним, - виконане. Хоча «рідного» у ньому нині мало, що залишилося, але старожили міста таки пригадають, що це саме той самий малий теплохід, та не один з них, а також і більш молоде покоління, ще зможуть не один раз проїхатися на ньому».  

Зазначимо, що вартість однієї поїздки на малому теплоході становить 10 грн. для дорослого пасажира, дитячий ж квиток вартує 5 грн. Окрім того, можна замовити теплохід для колективних поїздок Тернопільським ставом

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.