Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Дві гривні п’ятдесят копійок – саме стільки ймовірно платитимуть тернополяни за проїзд у маршрутках. Підвищити тарифи вимагають місцеві перевізники. Вони уже втретє вийшли на пікет. Під стінами міської ради, 20 лютого, мітингувальники обґрунтовували, чому потрібно підвищити вартість транспортних перевезень.

Іван Миськів, ТОВ «Назар-Транс»:

«Запчастини дорогі, я вже повторювався, що запчастини не якісні. А купиш щось дешевше, то замість того, що воно б мало «походити» 1-5 років, воно виходить з ладу буквально за тиждень, за 2. Таких купа нюансів. Сьогодні по тих дорогах, що ми їздимо, кузови виходять з ладу. Нам влітку потрібно практично всі автобуси повністю переробляти. Повністю переварювати, бо їздити після тих ям, неможливо буде на тих автобусах, які пройшли такі випробування».

Спершу розрахунки на збільшення тарифів повинні розглянути в Тернопільському обласному територіальному відділенні Антимонопольного комітету та погодити проект рішення виконкому міськради щодо підвищення вартості проїзду.

Сергій Надал, міський голова Тернополя:

«Тому, якщо ви зараз дасте свої нові розрахунки, які у вас є на тариф, ми зараз беремо їх, вивіряємо, наскільки вони відповідають потребі, проводимо консультації з Антимонопольним комітетом, потім ще раз зустрічаємося з вами і говоримо, яким чином ми це можемо робити».

Зростання вартості пального та дорогі запчастини – ось на що скаржаться перевізники. Тому в ідеалі просять підвищити вартість проїзду до 3-х гривень. Два п’ятдесят, за словами мітингувальників, – лише критична межа. Новий автобус в середньому коштує більше 40 тисяч умовних одиниць. А на наших дорогах, всипаних ямами і вибоїнами, термін придатності маршруток вичерпується двічі швидше, ніж це передбачено виробниками. Відтак, перевізники витрачаються на найнеобхідніше, а якість надання послуг, як була так і залишається незадовільною.

Анатолій Танчук, ТОВ АТК «Еталон»:

«Має бути якесь розуміння, тому що ми хочемо возити на нормальних автобусах людей. Ви думаєте, що ми не хочемо, щоб було тепло в автобусах, а влітку прохолодно. Але пробачте, поставити колись кондиціонер, ну то це коштує 2 тис. дол.».

А реакція тернополян на новину про чергове підвищення вартості проїзду очікувана.

СНХ: «Негативно».

СНХ: «Негативно. Ви знаєте, все піднімають і піднімають».

На мітингу представники міської влади прийняли рішення створити робочу групу, до якої залучать і перевізників, щоб ще раз переглянути розрахунки, щодо розміру тарифу на перевезення. До слова, проїзд у соціальних маршрутках, який сьогодні становить 1 гривню 25 копійок, також швидше за все, зросте, повідомляє ІНТБ.

 

 

Коментарі  

 
+1 #1 Ігор. 22.02.2013 08:27
а може хай перевізники навчаться контролювати водіїв і побачать реальні надходження?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.