Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У понеділок, 25 лютого 2013 року, о 12 год. в приміщенні Тернопільського центру комунікацій ВГО «Рух добровольців «Простір свободи»» організовує круглий стіл на тему «Персоналізація голосувань у  радах», який проводиться у рамках всеукраїнської ініціативи «Персоналізація голосувань у місцевих радах».
На заході буде обговорено проблематику персональної відповідальності депутатів усіх рівнів за ті рішення, які вони приймають у стінах рад, та будуть запропоновані варіанти вирішення проблеми персоналізації голосувань депутатів.
Вперше  за історію незалежності України громадськість зацікавилась тим, чому рішення в міських радах не проходять в поіменному режимі. Виявляється при голосуваннях за важливі для громади міст питання в протоколах засідань ми не побачимо відповідальних за прийняття рішень, а все тому, що фіксується тільки кількість проголосованих ЗА, а не їх поіменний перелік. Отже відсутні кількісні та якісні показники по яким ми можемо оцінити діяльність нашого представника у стінах ради, що призводить до консервації рад та потрапляння до рад в якості наших представників одних і тих ж людей при кожних виборах, хоч більша частина з таких депутатів це люди не зовсім чисті на руку.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.