Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

З 22 по 25 березня в м.Хожув (Польща) пройшов Міжнародний турнір партнерських міст з футболу "Кубок Хожува-2013" серед юнаків 1997 р.н., .

Учасники змагань: ФК "Стадіон Шльонський" м. Хожув (Польща); "Рух" м. Хожув (Польща), КЗ "ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту" м. Тернопіль (Україна), ФК "Гурнік" м. Забже (Польща), ФК "ОЗД" м. Оуст (Угорщина), "Заглєбе" м. Сосновець (Польща).

Календар ігор був напружений. За два дні тернопільська команда зіграла п’ять ігор. Матчі проходили по коловій системі на великому полі зі штучним покриттям. Час поєдинку - 2 тайми по 30 хв. В результаті ігор команда КЗ "ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту" набрала 12 очок і зайняла друге місце. Наша команда обіграла "Заглєбе" м. Сосновець (1:0), з рахуком 3:0 обіграла ФК "ОЗД" м. Оуст, 2:0 – "Стадіон Шльонський" м. Хожув, 3:0 – "Рух" м. Хожув. В напруженій боротьбі з командою "Гурнік" м. Забже тернополяни поступилися (0:1), яка зайняла перше місце на турнірі набравши 15 очок.

3-4 місце завоювали "Заглєбе" м.Сосновець, "Рух" м.Хожув, які набрали по 6 очок, повідомляє "Номер один"

Серед кращих гравців турніру були визнані два футболіста тернопільськ команди. В номінації кращий воротар був признаний Андрій Чикало (ЗОШ №15), а в номінації кращий бомбардир Володимир Вовк (спецклас ЗОШ № 27), який забив 5 м’ячів. Ці гравці були нагороджені пам’ятними призами. Команда КЗ "ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту" за 2 місце була нагороджена дипломом та кубком. Підготовили команду тренери-викладачі Старовський П.Я., Татаринов В.С.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.