Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Лікарів Тернопільської міської комунальної лікарні №2 примушують здавати гроші на абонемент на матчі з футболу. Так, працівників чотирьох відділень у поліклініці і чотирьох з лікарні змусили купити абонемент на матчі з футболу, які будуть відбуватися на тернопільському стадіоні (наскільки розуміємо, мова йде про улюблений клуб Сергія Надала, в якому він є почесним президентом, ФК «Тернопіль» - прим.ТТ).
За розпорядженням головного лікаря кожному відділенню було надано пластикові картки абонементу по футболу і за добу потрібно було здати 200 грн. Лікарі невдоволені даною ситуацією.
Як пояснили лікарям, що футбол – це збиткова галузь і її треба розвивати.

Отримати коментар у Головного лікаря Тернопільської міської комунальної лікарні №2 Кміти Віктора Вікторовича нам не вдалось. Спочатку у приймальні говорили, що через пару хвилин він зможе з нами поговорити. Проте, коли взнали причину спілкування, головний лікар уже пішов у справах.

"Погляд"

Коментарі  

 
+1 #2 регіонал 05.04.2013 14:53
Шановний ДЕТАЛЬНІШИЙ змін не буде! Невже так довго треба спостерігати, щоб побачити справжнє обличчя влади? А наші виборці як зомбі беруть ці кляті абонементи і покірно мовчать. Бо раба з себе дичавити ой дуже не просто.
Цитувати
 
 
+1 #1 Детальніший 05.04.2013 07:38
Це ганебне явище "примусівка" було дуже поширене у колишній комуністичній владі. Батьки розповідали, що постійно втикали, то квиток у теарт на патріотичну виставу, то на футбол, або інші непопулярні у народі здіговиська. То скажіть, чим вирізняється теперішня "наша патріотична влада" від комуняк? Тіж методи, але тепер для самозбагачення! Я дуже шкодую, що так відбувається і маю надію на зміни.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.