Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У понеділок о 19.00 год. розпочнеться футбольний матч між Тернопільською міською радою та збірною Студентської столиці і Міської молодіжної ради(нагадаємо, в 17 годині в УД «Перемога» відбудеться вручення премії імені бургомістра Володимира Лучаківського, на який мер Тернополя по ідеї мав би бути присутній – прим.ТТ)

Команду чиновників очолить міський голова Сергій Надал, а студентів- молодіжний мер Любомир Шимків та керівник ГО “Файне місто” Рустам Ергешов. Після поєдинку “спортсмени” обговорять хід підготовки до студентського фестивалю “StudFest2013”, конкурс молодіжних програм та заходи в рамках проекту “Тернопіль – студентська столиця”.

- Тернопіль стає студентською столицею вже не лише за кількістю студентів, але й за кількістю та якістю молодіжних проектів, які у нас реалізовують, – каже міський голова Сергій Надал. - За останні роки склалась хороша співпраця між молодіжними громадськими організаціями та міською радою. Ця співпраця вийшла за межі формальної чи кабінетної. Тому було запропоновано спочатку фізично розрядитись, погравши в командну гру – футбол, а потім поспілкуватись на актуальні молодіжні проблеми та подумати як їх разом вирішити.

Зважаючи на погодні умови, наразі розглядається декілька варіантів проведення матчу – невеличкий стадіон поблизу центрального стадіону або спортивний зал однієї зі шкіл, повідомляє Студентська столиця

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.