Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На адресу«Тернопільського тижня»продовжують надходити листи від людей з районів про те, хто на місцях намагається знову добратися до «владного корита». Ми публікуємо ці листи зі збереженням орфографії і стилістики авторів (почали ми зі статтей І така ситуація у всіх райцентрах Тернопілля та Ось такі люди продовжують рватися до "владного корита" на Тернопільщині)

В Теребовлі на голову РДА пропихають прихвосня регіоналів

Не встигла закінчитися революція, не встигли ще люди відійти від трагічних подій на Майдані, як прихвосні регіоналів знову рвуться до влади. І не десь на Сході, а в нас, на Тернопільщині, в Теребовлі.

По всій області відбувається призначення голів райдержадміністрацій. Якщо в усіх районах ніяких проблем не виникає, то в Теребовлі до владного корита пропихають Івана Яремка – служивого пса януковичівської влади. Робиться це руками афганців і за ініціативи депутата з Батьківщини Михайла Апостола.

Іван Яремко відомий тим, що віддано служив будь-якій владі: на виборах президента в 2004 році збирав підписи за Януковича і сказав працівникам управління праці та соціального захисту, яким керував, що хто проголосує за Януковича, той і залишиться працювати в управлінні; після перемоги Ющенка вступив в УНП, але за поданням Партії регіонів став головою бюджетного комітету в районній раді; голосував синхронно з фракцією ПР в районній раді; примушував працівників управління праці вступати до Партії регіонів і т.д.

Українці на Майданах своїх міст активно обговорюють ідею люстрації влади. Те саме роблять теребовлянці, але частина мешканців міста, введена в оману тими, хто за будь-яку ціну хоче залишитися біля владного корита, намагаються проштовхнути у владу своїх відданих служак. Хіба заради цього стояв Майдан стільки часу і загинуло стільки людей, щоб віддані прихвосні Партії регіонів стали керувати в оновленій Україні? За це ми боролися?

Нардеп Апостол вже не вперше чужими руками намагається плести інтриги на Теребовлянщині. Не маючи підтримки навіть у власній партії, депутат шукає її на стороні і, схоже, готовий примкнути до рядів будь-якої команди, яка тільки формується під президентські вибори. Тому такий ресурс, як свій голова РДА дуже навіть стане у нагоді. Чи стерплять це теребовлянці і дозволять професійним посіпакам старої влади та інтриганам керувати собою?

ЯКІВ ДАЩУК

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.