Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ключі від нових автомобілів "швидкої" допомоги вручив голова Тернопільської облдержадміністрації Олег Сиротюк усім районним та міському відділенню Центру екстренної медичної допомоги та медицини катастроф.

Міністерство охорони здоров'я передало на Тернопільську область 32 автомобіля, чотири з яких - реанімобілі. Ще 4 автівки область отримає згодом.

Увесь транспорт обладнаний новітньою медичною апаратурою, що дозволить ефективніше надавати допомогу на догоспітальному етапі та швидко і безпечно транспортувати пацієнта до лікарні.

Олег Сиротюк привітав працівників екстренної медичної допомоги з таким прекрасним подарунком і побажав усім натхнення та терпіння у нелегкій справі.

"Ваша праця заслуговує великої поваги, бо ми розуміємо, що у вас робота важка і практично цілодобова. Ви виконуєта важливу місію. Я дякую усім, хто в час революції під кулями рятував людські життя на Майдані. Сьогодні у вас приємна подія - ви отримали нові автомобілі швидкої допомоги. Я розумію, що 32 автівки - це лише частина того, що потрібно, але ми докладатимемо усіх зусиль, щоб екстренна медична допомога нашого краю була максимально забезпечена усім необхідним", - сказав голова Тернопільської облдержадміністрації Олег Сиротюк.

Усі автомобілі пройшли передексплуатаційну підготовку та реєстраційні процедури. Працівники Центру пройдуть інтенсивний курс навчання для здобуття відповідних знань та вмінь для отримання допуску до роботи з дороговартісним медичним обладнанням. Зазначимо, що вартість однієї автівки - 670 тисяч гривень.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.