Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда та депутати заклали алею з лип у Зарваниці. Приєдналися до них і студенти. Перед  висадженням дерев єпарх Тернопільсько-Зборівський владика Василій Семенюк поблагословив добру справу та подякував Олексію Кайді і депутатам за таку ініціативу. Народні обранці  посадили 20 лип. За словами Олексія Кайди, приурочене закладання алеї 20-річчю Незалежності України.

«Ми з депутатами висадили 20 дерев, і це є початком створення алеї з лип навколо майдану одного з найбільших відпустових місць Європи – Марійського духовного центру у Зарваниці.  Щороку з травня по жовтень сюди прибувають сотні тисяч прочан з різних куточків України та з-за кордону, щоб просити Господа та Матір Божу за заступництво. Така алея створюється для паломників, бо під цими липами зможуть вони і молитися, і відпочивати, і захиститися від сонця. Це ще один крок обласної ради  у сприянні  в організації та проведенні прощ у Зарваниці. Прочани повинні мати усі умови для щирої молитви,  - зазначив голова обласної ради Олексій Кайда.

До висадження деревець приєдналися і журналісти. Долучилися до справи також студенти Чортківського медичного коледжу. Саме у  той час вони перебували у Зарваниці на екскурсії та із ентузіазмом сприйняли запрошення владики та голови обласної ради взяти участь у закладанні алеї.  Владика Василій Семенюк поблагословив спудеїв за благочинні наміри та побажав їм бути добрими медиками.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.