Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Юрій Желіховський взяв участь у тематичному семінарі для бухгалтерів сільських (селищних) рад.

Семінар проводиться регіональним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Протягом тижня слухачі ознайомляться з конституційними засадами організації влади та здійсненням державного управління в Україні, про основні вимоги щодо бухгалтерського обліку і звітності в бюджетних установах та про виконання місцевих бюджетів в умовах їх казначейського обслуговування.

Також, навчання бухгалтерів передбачає обговорення питань планування та використання коштів місцевих бюджетів, оподаткування неприбуткових організацій, повноваження місцевих органів влади в сфері бюджету та фінансів, актуальні питання виконання податкового законодавства.

«Зараз відбувається ряд економічних реформ, які проводяться в рамках Програми розвитку Президента України Віктора Януковича «Україна для людей». Для реалізації цих завдань в області діє Регіональний комітет з економічних реформ, який очолює голова ОДА Валентин Хоптян, - наголосив Юрій Желіховський. – За соціально-економічними показниками Тернопільщина демонструє ріст. Особливо стрімко розвивається сільськогосподарська галузь. Цього року ми зібрали 1 млн. 760 тис. тонн зерна і за останній квартал з 3 місця піднялись на 2 місце серед регіонів України». 
«Також досить позитивно в області діє Проект ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду». Тернопільщина входить в п’ятірку областей по розвитку місцевого самоврядування. В регіонах області, які залучені до цього проекту відбулося відкриття нових ФАПів, заміна старих вікон на металопластикові, впровадження енергозберігаючих технологій», - зауважив заступник голови.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.