Нове на сайті:
Сергій Надал на передовій нагородив наших захисників з територіальної оборони Тернополя В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті Повістки виписують лише службовці ТЦК і СП, а не мер чи обласна та міська ради Оплата за проїзд у громадському транспорті Львова найвища в Україні та буде 25 гривень Питна вода в Тернополі подорожчала Зрадник з Тернопільщини понесе заслужене покарання «Бойові пташки» DJI Mavic 3Т від Тернопільської міської ради вирушили до 9-ї бригади «Холодний Яр» - Сергій Надал Ну не тільки чиновникам на Тернопільщині хабарі вимагати 3 лікарні на Тернопільщині надають психіатричну допомогу в стаціонарних умовах, так само 3 – за місцем перебування пацієнта Затримали чергових місцевих рекетирів Міська рада Тернополя купує знову 250 бойових FPV дронів для фронту Ще один тернополянин заперечував збройну агресію рф проти України Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Конкурс з відкритістю пропонування ціни за принципом аукціону відбувся у Регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області.

Про те, що завод давно намагалися продати, ТТ писав у статі На Тернопільщині продають колись потужний завод за пару сотень тисяч гривень

Об’єктом продажу став єдиний майновий комплекс державного підприємства Чортківський ливарно-механічний завод. Підприємство з 2000 року перебувало в оренді, термін дії якої закінчився 1 січня 2013 року. Виробнича діяльність з вересня 2012 року не здійснювалась. За оцінками експертів, подальша експлуатація об’єкта без значних капіталовкладень не є можливою, оскільки його зношеність перевищує 70 %. Стан багатьох приміщень було визнано ветхим, адже завод був збудований ще у 1939 році.

За рішенням органу приватизації, до подання конкурсних пропозицій ціни було допущено двоє потенційних покупців – фізична та юридична особи. Ці учасники взяли на себе зобов’язання  стосовно виконання умов конкурсу. Зокрема, їхні цінові пропозиції не могли бути меншими, ніж оголошена продавцем початкова. У результаті торгів фізична особа придбала єдиний майновий комплекс  за 400 980 гривень.

Упродовж року покупець зобов’язаний виконати низку умов: створити на базі приватизованого майна новий суб’єкт господарювання  або приєднати його до власного, а також робочі місця, необхідні для відновлення  господарської діяльності; не допускати заборгованості з виплати заробітної плати, платежів до бюджету та ПФУ тощо, повідомили «Номер один» у прес-службі Регіонального відділення ФДМУ по Тернопільській області.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.