Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

31 травня о 09:05у Тернополі на вулиці Київській, виникла пожежа в одній з житлових квартир на 5-му поверсі 9-типоверхового будинку.

Вогнем знищено 3 м електричної проводки, предмети кухонного гарнітуру, облицювальну плитку, пошкоджено холодильник, мікрохвильову піч та газову плиту.

Врятовано квартиру, майно та речі домашнього вжитку орієнтовно на суму близько 200 тисяч гривень.

Ймовірна причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час користування електроприладами. Прямі збитки становлять близько 15 тисяч гривень.

31 травня о 11:22у місті Заліщики на вулиці С.Бандери виникла пожежа газового стояку дворового вводу низького тиску п’ятиповерхового житлового будинку.

Вогнем знищено вхідні двері під’їзду та пошкоджено підвіконня квартири на першому поверсі. Прямі матеріальні збитки складають орієнтовно 400 гривень.

Причина виникнення пожежі встановлюються.

31 травня о 17:10у місті Шумськ на вулиці Незалежності, внаслідок замикання електропроводки, без подальшого горіння, виникло задимлення приміщень житловому будинку.

31 травня у 17:52у Тернополі на вулиці Злуки в наслідок зношення обмотки електродвигуна ліфта, виникло задимлення, без подальшого горіння. Внаслідок цього спрацювала пожежна сигналізація.

На місцяподій залучалися чергові караули частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувальних загонів спеціального призначення.

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.