Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Шіснадцять чи двадцять? Або допоможіть депутатам рахувати.

20 вересня  відбулась позачергова сесія Збаразької міської ради. Ні, не так, - винятково-позачергова сесія. Знову не так. Надзвичайно-виняткова позачергова сесія Збаразької міської ради. О, так правильно. Адже зазвичай депутатів ( і громаду теж) про сесію повідомляють за 10 днів до початку сесії, а у виняткових випадках за день. Про це чітко говорить ст.46 п.9 Закону України «Про органи місцевого самоврядування». В нашому випадку деяких депутатів взагалі не повідомляли: дехто дізнався випадково, дехто – буквально напередодні, пізно ввечері.

Хоча, як на мене, проблеми з часом у Збаражі не такі критичні, як проблеми із математикою: в порядку денному було два питання – Про затвердження Адамовича Р. Я. заступником міського голови, та  друге - Про склад міськвиконкому.

Вже під час підрахунку голосів по першому питанню виявилось, що рахують у Збаражі по-різному. Мало того що у лічильній комісії із п'яти членів було двоє, то і в цих двох підрахунки кардинально відрізнялись. Один нарахував шістнадцять піднятих рук, інший – двадцять.

На думку головуючої, правий був той, хто голосніше кричав, а тому вітаємо Адамовича із посадою заступника, а в реаліях, що склались у містечку, фактично головою Збаража.

Я ж своїм читачам пропоную цікаву гру «Допоможіть депутатам порахувати руки». Отож,  зробіть «скріни» з піднятими руками, обведіть їх червоним колом, та відправте на адресу Збаразької міської ради та обласної прокуратури разом із правильною цифрою.

До речі, якщо думаєте, що просто в деяких депутатів руки непомітні, то зверніть увагу на заключне голосування - про закриття сесії - всі руки у всій красі.

Володимир Бобко, депутат Тернопільської обласної ради

Коментарі  

 
0 #2 Бобкові 22.09.2013 00:40
Гарне кіно. Ви й обласну раду так знимкуєте? Але у вас там хіба є шо знімати?. Довели все до ручки в області ше свого носа і по районах пхаєте панове побратимчики. У Збаражі всі знають шо собою являє місцева свобода. Зграйка амбітних дітей, шо замість армії пропхались за гроші в депутати і воюють за посади. Сміх та й годі.
Цитувати
 
 
+1 #1 Збаражанин 21.09.2013 11:29
Для цього щоб нормально порахувати потрібно було знімати не з кущів, а зпереду! Були присутні 26 депутатів, 1 проти,5 не голосували,яка ще потрібна математика? Ці передсмертні конвульсії,які демонструють депутати від свободи,не що інше як провокація. Збаражани вже побачили “добробут” від головного свободівця (директора МКП”Добробут”) Дмитришина.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.