Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

21 травня 2014 року народний депутат України свободівець Олексій Кайда звернувся до Міністрасоціальної політики України Людмили Денісової та прокурора Тернопільської області Юрія Гулкевича щодо неправомірних дій посадових осіб виконавчої дирекції обласного відділення Фонду соцстрахування з тимчасової втрати працездатності під час проведення державних закупівель по наданню послуг у сфері оздоровлення та відпочинку дітей.

За словами парламентаря, внаслідок некомпетентних та непрофесійних дій в.о. директора обласного відділення фонду Василя Збриського оздоровлення та відпочинок влітку для дітей працівників підприємств, установ, організацій Тернопільщини, що сплачують обов’язкові страхові внески, під загрозою зриву.

Зокрема, у депутатському зверненні йдеться про факти грубого порушення законодавства зі сторони членів тендерного комітету виконавчої дирекції фонду під час проведення процедури держзакупівель по наданню послуг у сфері оздоровлення та відпочинку дітей, виявлені правоохоронними органами та обласною Держфінінспекцією. За словами Олексія Кайди, станом на сьогодні вирішується питання щодо відміни згідно з чинним законодавством державної закупівлі по цьому факту.

Також свободівець зазначив про інформацію, опубліковану в ЗМІ, щодо вимагання неправомірної вигоди від кожного претендента - учасника тендеру у розмірі 17 % від загальної суми коштів, які планувалися виділити на закупівлю путівок.

Олексій Кайда звернувся до Міністра соцполітики та обласного прокурора щодо перевірки неправомірних дій посадових осіб організації, а також з вимогою розглянути питання відповідності перебування на займаній посаді в. о. директора виконавчої дирекції Тернопільського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Василя Збриського.

Коментарі  

 
+2 #1 вероніка 23.05.2014 12:24
Що пан Кайда, видерся в депутати і став героєм ВЕЛИКИМ? А те , що кришуєш хабарницю із Тернопільстанда ртметрології, чомусь мовчиш. Краще б зайнявся нормальним законотворенням , щоб люди не бідували. А такі як ти, Тягнибок і Фаріонка-дурепа своїми фашистськими лозунгами і розвалили Україну. Люди вам цього не пробачать
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.