Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Я нарешті зрозуміла, чому у Тернополі вирубують та забудовують парки, дитячі майданчики, тощо. Це все робиться на благо тернополян. Саме так, я нічого не переплутала.

До вчорашнього дня, чесну скажу, грішила: все думала, що міський голова Тернополя злий та недобрий. Бо ж як можна було пояснити те, що за його каденції зелені легені нашого міста зменшуються з кожним днем, а Тернопіль, який колись був одним з найзеленіших міст не тільки в Україні, втрачає свої позиції.

І от мене нарешті осінило – так мер рятує тернополян від пияків та наркоманів. Певно, саме тому міською радою було вирішено віддати в чужі руки дитячий майданчик на вул.Гнатюка – для порятунку громадян. Адже за словами «адвоката» Надала – Ігоря Музики, якого ще кличуть Патіфоном, раніше там постійно «тусувались» наркомани та алкоголіки. Такі ж слова я чула про причини забудови стадіону «Текстерно». Так- так, там теж «тусуються наркомани та алкоголіки». І тому ж тернопільські парки так катастрофічно зменшуються.

Саме з любові до тернополян та з турботою про їх безпечне майбутнє міська рада віддає землі в «добрі» руки забудовників.

Тому, шановні тернополяни, не сердіться, що набережна стає недоступною, що дитячі майданчики зникають, а парки стають все меншими, це все робиться з «добрими намірами».

«Любов» мера та міської ради є настільки безмежною, що вони все роблять «по букві законів», які були прийняті за режиму януковича. Той теж «безмежно любив» свій народ.

Адже всі намагання тернополян осквернити «чесне» ім’я Надала та Ко у суді, закінчуються провалом. Так, тернополяни програли вже один суд по передачі міською радою дитячого майданчика на вул.Гнатюка. Мабуть така ж доля чекає і протистояння громадян із забудівником Ігорем Гудою, який також вирішив потурбуватись про безпечне майбутнє тернополян та почав будувати у парку «Загребелля» біля самого озера. Їй, Богу, тернополяни, ми ж можемо ще втопитись…

Пропоную почесно присвоїти міському голові не просте звання «визволителя Тернополя», а обов’язково з приставкою «чесний». Адже діяння «по букві закону» є пріоритетом у Сергія Віталійовича. З чим і нас усіх хочу привітати.

Надія Греса, Погляд

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.