Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Міський голова Тернополя «важко» працює навіть по суботах. З цього можна зробити висновок, що він не єврей:)

От і минулої суботи він видавав розпорядження, які не зовсім піддаються логіці. Адже одним своїм розпорядженням він нібито бажає економити бюджетні кошти іншим – призначає чималенькі премії наближеним до себе чиновникам.

06.09.2014р. №344«Про додаткові заходи використання та економії електричної енергії в Тернопільській міській раді»

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 13.08.2014р. «Про вжиття тимчасових надзвичайних заходів на ринку електричної енергії», згідно з орієнтовним графіком аварійних відключень під час ранкових і вечірніх пікових навантажень орієнтовно о 9.00-11.00 та 20.00-22.00 та з метою забезпечення надійної, безперебійної (стабільної) роботи управлінь, а також запобігання аварійним ситуаціям та пошкодженню електромереж:

1.Керівникам виконавчих органів Тернопільської міської ради на обслуговуванні яких знаходяться приміщення:

Лесіву М.Ф. - начальнику управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології :

Кібляру В.Л. – начальнику відділу земельних ресурсів:

Мединському В.В. – начальнику управління обліку та контролю за використанням комунального майна;

Бобрівець Л.Я. – начальнику відділ «Єдиний дозвільний центр»;

Токарчуку І.Р. – начальнику управління матеріального забезпечення та інформаційних технологій;

Похиляк О.П. – начальнику управління освіти і науки;

Сулимі В.І. – начальнику управління соціальної політики

1.1.Забезпечити безперебійну роботу комп’ютерів та інтернету в закріплених приміщеннях, на період відключення від загального електропостачання;

1.2.Вжити заходів щодо ефективного використання електричної енергії з загальної електромережі, з метою економії бюджетних коштів та мінімізації аварійних випадків.

1.3.Обмежити використання електричних і нагрівальних приладів в закріплених приміщеннях з метою запобігання навантаження на електромережу.

2.Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступників міського голови відповідно до розподілу обов’язків .

06.09.2014р.  №343 «Про преміювання»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», постановою Кабінету Міністрів України від 09.03.06 р. № 268 «Про упорядкування структури та умов праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», рішенням міської ради від 04.12.10р. № 6/1/17 «Про виконавчі органи та структуру міської ради, виконавчий комітет міської ради», «Положенням про преміювання працівників Тернопільської міської ради», затвердженим розпорядженням міського голови від 10.01.2011р. №7 та в зв’язку із виконанням Чорній Іриною Мирославівною посадових обов’язків секретаря виконавчого комітету Тернопільської міської ради відповідно до рішення міської ради від 29.11.2013 р. №6/39/10:

Призначити Чорній Ірині Мирославівні додаткову щомісячну премію у розмірі 50% від посадового окладу з 01 вересня 2014 року..

Міський голова  С.В.Надал

Коментарі  

 
0 #3 хаха 09.09.2014 23:01
Цитую працівник стандартів:
Пане Надал! А хто буде відшкодовувати людям за спорчені продукти під час вимикання світла. Тут і так несолодко з космічними цінами, а ви ще й додаєтенам додаткових проблем

а він що морозить щось на зиму? 2 морозілки і що з ними робити?
Цитувати
 
 
+2 #2 тернополянка 09.09.2014 19:44
Пропоную на період АТО працівникам міської ради, обласної ради, ОДА відмінити всі премії, відрядження, використання службового транспорту, заборонити використання електроприладів (чайників, обігрівачів, кондиціонерів і тд.) Так само як у всіх держустановах області. Є установи, в яких уже давно забули що означають слова "премія", "відрядні". Пора слугам народу теж про них забувати.
Цитувати
 
 
+5 #1 працівник стандартів 09.09.2014 16:40
Пане Надал! А хто буде відшкодовувати людям за спорчені продукти під час вимикання світла. Тут і так несолодко з космічними цінами, а ви ще й додаєтенам додаткових проблем
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.