Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Міський голова Тернополя Сергій Надал та його близьке оточення, що розраховує і далі перебувати при владі, знайшли «цапа відбувайла». На його роль урочисто призначений екс-нардеп, однопартієць Олексій Кайда. Хоча саме Олексій Петрович  привів до влади в місті екс-податківця Сергія Надала.

Минуло тижня чимало тернопільських ЗМІ опублікували інформацію про те, що у всіх негараздах у Файному місті, у всіх земельних скандалах винен Олексій Кайда, який за версією «політ технологів» мера, був «сірим кардиналом» і саме він особисто втручався в питання приватизації комунальної власності, виділення земельних ділянок для будівництва і всі питання продовження договорів оренди пересіювались через його сито.

Як йдеться у матеріалі,  екс-нардеп навіть мав спеціальну посаду уповноваженого від політвиконкому «Свободи» і бувало, що Олексій Петрович привселюдно ставив на місце міського голову, який, мовляв, не до кінця розумів, хто його поставив керувати містом. Хоча насправді Сергій Надал глумився над екс-нардепом, а не навпаки. Чого вартує тільки нав’язана у 2012 році міським головою Публічна декларація зобов’язань кандидата у народні депутати України від міста Тернополя. Тоді першим, хто погодився її підписати, був інший кандидат – «ударівець» Віталій Максимов. А Олексієві Петровичу нічого не лишилось зробити, як заявити, що він вже підписав її. Але як з’ясувалось аж тепер нічого він не підписував.

А  тим часом вже пішов п’ятий рік, як Сергій Надал володарює містом, і тому складається враження, що він дійсно має тернополян за дураків, або сам є лохом, що є дуже малоймовірним.

Адже за цей час у місті катастрофічно зменшилась площа парків, на дитячому майданчику на вулиці Гнатюка незабаром може вирости багатоповерхівка, КП «Міськшляхрембуд» стало банкрутом на догоду приватній фірмі луцького заступника мера, а ласі шматки землі віддаються підконтрольному КП «Тернопільбудінвестзамовник» та ще 1-2 комунальних підприємств. Але якщо навіть все це відбувалось з незгоди міського голови, то скажіть, для чого Тернополю такий мер, який ЧОТИРИ роки мовчав і дозволяв грабувати людей, які довірили йому своє місто!?

Погляд

Примітка ТТ. Про взаємостосунки Надала і Кайди є і інша думка, про що ми писали в статті Таємниця впливу на свободівців

Коментарі  

 
+1 #2 Андрійг 16.11.2014 20:27
Надал мовчки сам грабував наше місто, а не просто дозволяв це комусь робити
Цитувати
 
 
+1 #1 Таня 14.11.2014 19:29
А ви ще забули згадати про те, КОМУ віддано центр стерилізації бездомних собак, що в Дичкові.Нікого не цікавить, які кошти списувались міською радою на цих собак щороку? І ХТО виграв конкурс по відлову собак для стерилізації НЕ ЗНАЄТЕ? Про це тихенько говорять, тому що це - дуже крутий бізнес.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.