Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Особиста секретарка міського голови Тернополя Сергія Надала Наталія Задорожна нещодавно пішла на підвищення. Білявка змінила приймальню мера на кабінет заступника начальника управління-завідувача сектору розвитку культури та духовної спадщини ТМР.

За останній рік пані Наталя встигла обзавестися не тільки новим робочим місцем, але і відомим чоловіком – депутатом міськради та особистим надалівським «геббельсом» Юрієм Фартушняком (на фото зліва разом з "любимим" заступником Надала Владиславом Стемковським), повідомляють місцеві ЗМІ, зокрема Тернополяни

Не відомо, що більше посприяло росту кар’єри Наталії Задорожної – вдале одруження чи вправна праця секретаркою з 2011 року, але тепер випускниця Тернопільського національного економічного університету буде підкеровувати культурою та духовністю у Тернополі.

Наталія Задорожна розпочала роботу секретаркою, або ж головним спеціалістом організаційного відділу ради управління організаційно-виконавчої роботи ще за правління Романа Заставного. Як розповідають знаючі люди, після зміни міського голови у 2010 році, Сергій Надал оголосив специфічний конкурс на кращу секретарку серед представниць оргвідділу. Перемогла у такому специфічному кастингу пані Наталя. Так і сиділа вона у приймальні, поки у червні минулого року не одружилася з Юрієм Фартушняком.

  

Коментарі  

 
+1 #5 Сергійг 13.04.2015 22:07
Цитую Ппц:
Сергій,а ця посада є такою важливою,так?На неї не можуть піти прості люди чи що?!Краще би за своїм життя і написанням дивився)

Якщо ця посада не є важливою, то нафіга вона тоді взагалі потрібна? В бюджеті є заві кошти на такі неважливі посади?
А твоїх порад щодо моїх дій не потребую
Цитувати
 
 
-3 #4 Ппц 11.04.2015 09:13
Сергій,а ця посада є такою важливою,так?На неї не можуть піти прості люди чи що?!Краще би за своїм життя і написанням дивився)
Цитувати
 
 
+3 #3 Сергійг 08.04.2015 12:29
Ага, дофіга знають та не виконують. 8) А щодо цієї панянки то з якого дива вона має підкеровувати управлінням культури? У неї є відповідна освіта? Наш ТАНГ вже готує працівників культури?
Цитувати
 
 
-4 #2 ганна придушана 08.04.2015 10:37
Зг1дна з 1риною Дмитр1вною. Ск1льки ще пл1ток будуть розпускати ЗМ1? Виходить, що т1й Натал1 Задорожн1й зам1ж виходити не можна за того кого вона хоче, х1ба що за дв1рника чи пастуха. Виходить. до смерт1 1й сид1ти у секретарках. Та кожен секретар. довго працюючи з кер1вником, та маючи хоч трошки в голов1 - е дуже ц1нний роб1тник, котрий мае багатий досв1д адм1н1стративно1 роботи. Ви що думаете. що секретарка чай подае? Та вона ст1льки знае 1 вм1е, що вам. тим котр1 ц1 дурниц1 пишуть. нав1ть н1коли не охопити: це навики сп1лкування з народом, навики роботи з документами. великий досв1д в вивченн1 законодавчих акт1в 1 користування ними. А ви що соб1 вс1х судите?
Цитувати
 
 
-4 #1 Ірина Дмитрівна 07.04.2015 16:13
І знову замовна стаття!!!Більше важливих подій у Тернополі не відбулось!!!Ой жаба дусить когось! Так і будете жити у болоті
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.