Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

 

Наступним кандидатом на посаду міського голови Тернополя вирішив стати Олег Вітвіцький. Його висунула Українська Галицька партія. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив сам кандидат:
"Ще, мабуть, днів десять тому я би сам у це не повірив...
Але факт залишається фактом: сьогодні, у Величне Свято Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього, збори Тернопільської міської організації Української Галицької Партії висунули мене на посаду ...... міського голови Тернополя... міського голови, Карл (як часто повторюють мої веселі ФБ-друзі). 
В одному пості на ФБ важко помістити усе: причини, мотиви і можливі наслідки цього рішення то ж розділю ці речі на кілька повідомлень, але сьогодні хочу наголосити на таких пунктах:
1. Рішення йти на вибори я прийняв ОСОБИСТО і жодні вигадки про інші фактори щодо такого кроку не відповідають дійсності.
2. Я не перший день у місцевій політиці. Знаю слабкі і сильні сторони моїх потенційних опонентів і свої, також. Тому стримано дивлюсь на шанси перемогти у виборчих перегонах. А основним завданням, яке ставлю перед собою, вважаю донесення до тернополян достовірної інформації про те, що РЕАЛЬНО може зробити майбутній міський голова у майбутній короткотерміновій каденції.
3. Одним з головних чинників, який мотивував мене кандидувати на посаду міського голови стала наша команда, команда Української Галицької Партії Тернопільщини. Тут, за короткий термін, зібрались ЛЮДИ, які мені надзвичайно близькі. Маленька частина з них - на фото, про інших - згодом. Це для мене, справді, дуууже важливо!
P.S.-1 У тих френдів, кого дістала виборчо-політична стрічка новин - прошу пробачення до 25 жовтня ))) 
#таксістало ))) Я теж буду трішки зловживати цим на своїй сторінці...
P.S.-2 Головне гасло наступного місяця: "А мером має бути - Вітвіцький" 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.