Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Про встановлення у Тернополі тарифів на послуги з перевезення пасажирів йдеться у рішенні виконкому міськради. Як зазначено у документі, рішення набирає чинності з 01.03.2016р., але не раніше його офіційного оприлюднення.

Зокрема, у рішенні йдеться про зміну тарифів у автобусах, що працюють в режимі маршрутного таксі, для суб’єктів господарювання незалежно від форми власності: 4.00 грн. - за одну поїздку; 4.00 грн. - за перевезення багажу (одне місце);

Що стосується автобусів, що працюють в звичайному режимі руху, для суб’єктів господарювання незалежно від форми власності – 3.25 грн. за одну поїздку;  3.25 грн. за перевезення багажу (одне місце); 1.65 грн. проїзд одного учня, студента (за одну поїздку).

Можливе підняття тарифів на проїзд у громадському транспорті Тернополя обговорюється вже давно. Адже перевізники наголошують, що через подорожчання запчастин та паливно-мастильних матеріалів їхня бізнес-діяльність стає збитковою. Вони також підкреслюють, що в умовах, коли не вистачає коштів на оновлення транспортного парку, неможливо гарантувати пасажирам безпечне перевезення.      

Нові тарифи можуть бути введені також на проїзд у тролейбусах Тернополя.

«Встановити комунальному підприємству «Тернопільелектротранс» тарифи на послуги з перевезення пасажирів електричним транспортом: 2.75 грн. за одну поїздку для громадян; 1.75 грн. за одну поїздку для студентів вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації та учнів загальноосвітніх шкіл і професійно-технічних навчальних закладів», – йдеться у документі. 

Додамо, що у 2015 році держава не повернула тернопільським тролейбусникам субвенції за перевезення пільговиків на суму понад два мільйони грн., що становить місячний фонд заробітної плати підприємства. 

Коментарі  

 
0 #1 Олеся 20.01.2016 14:29
Кого ви хочете обдурити? Ціна на пальне падає а ви хочете плату за проїзд підвищувати? Робіть конкурс на нових перевізчиків і ви побачите з якими цінами на проїзд готові працювати перевізники не з "тернопільської" мафії. Тарифи на проїзд приємно здивують мешканців нашого міста.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.