Нове на сайті:
Сергій Надал на передовій нагородив наших захисників з територіальної оборони Тернополя В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті Повістки виписують лише службовці ТЦК і СП, а не мер чи обласна та міська ради Оплата за проїзд у громадському транспорті Львова найвища в Україні та буде 25 гривень Питна вода в Тернополі подорожчала Зрадник з Тернопільщини понесе заслужене покарання «Бойові пташки» DJI Mavic 3Т від Тернопільської міської ради вирушили до 9-ї бригади «Холодний Яр» - Сергій Надал Ну не тільки чиновникам на Тернопільщині хабарі вимагати 3 лікарні на Тернопільщині надають психіатричну допомогу в стаціонарних умовах, так само 3 – за місцем перебування пацієнта Затримали чергових місцевих рекетирів Міська рада Тернополя купує знову 250 бойових FPV дронів для фронту Ще один тернополянин заперечував збройну агресію рф проти України Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

“Слуга народу” Андрій Богданець не тільки з машинами в деклараціях плутається, а й з дітьми… Наприклад, за 2023 рік нардеп не вказав жодного свого родича. Хоча в декларації за 2022 рік він реєстрував свого сина – Кирила Богданця, а в декларації за 2021 рік також був вказаний ще й інший син – Данило Богданець.

Відповідно до нової декларації слуга заробив отримав 2 139 000 грн доходу від продажу рухомого майна. плюс понад 630 тис. грн зарплати.

Земельна ділянка в Тернополі на 600 м2, якою Богданець володіє з 2017 року. Орендована квартира в Києві, площею 86,6 м2 та ще одна орендована квартира площею 86 м2, яка належить Павлу Гайдуцькому. З декларації зник будинок, площею 427,7 м2 в селі Петриків, в якому проживає його син Кирило. Будинок зареєстрований на Марину Богданець та Ірину Костик.

Нардеп зазначив, повідомляє «Тернопільська правда», що отримав 49 тис. грн від відчуження рухомого майна від Марка Клеймана та 2, 09 млн грн від відчуження рухомого майна від Артема Убілава.

Готівкою Богданець тримає 300 тис. грн та 55 тис. доларів. На банківських рахунках нардепа розміщено понад 185 тис. гривень. Автомобілями народний офіційно не володіє.

Нагадаємо, нещодавно ми писали, що Тернопільський нардеп перекладає відповідальність за скандали з мобілізацію на місцеву владу

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.