Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Викладачі юридичного факультету ТНЕУ геть знахабніли... Сьогодні викладач цивільного процесу - Калаур Іван Романович, вигнав мене з екзамену, через те, що я прийшов в джинсах, а не в костюмі як йому цього хотілося... В кого, які є думки щодо кращих методів впровадження болонської системи освіти у ВНЗ????» - запитує в своєму акаунті в соцмережі тернополянин Володимир Козелко

Нагадаємо, саме сьогодні Тернопільські студенти вирішили радикально боротися з поборництвом у своєму університеті

 

 

Коментарі  

 
+2 #6 Вікторія Богатюк 03.10.2014 18:45
Але ТНЕУ не має до цього ніякого відношення.І про плітки що там одні "мажори", де їм навчатися?Чи може якщо їх батьки успішні,то вони повинні вдавати з себе бідних і поступати в бурсу?Ви поспілкуйтеся з тими мажорами.Багато таких знаю.Повірте,мені є чого в них повчитися.Мажори також різні бувають.Я прошу вибачення,якщо ви відчули краплю образи в моєму коментарі,проте я хочу донести те,що мене наболіло.ТНЕУ-мій дім.Я намагатимусь завжди підтримувати цей заклад і вкласти туди хоча б долю добра і правди.
Дякую!
Цитувати
 
 
+2 #5 Вікторія Богатюк 03.10.2014 18:40
Я навчаюсь в ТНЕУ вже третій рік.ТНЕУ-це мій другий дім,вірите ви мені чи ні,але це справді так.Проте,за цих три роки скільки всього дізналася(різни х пліток і поганої репутації викладачів чи ректора.)Шановні студенти чи майбутні студенти ТНЕУ,дозвольте зауважити вам те,що студентів у ТНЕУ багато і кожен з них особистість,а отже і має свою думку.Коли я поступала мені також багато говорили про хабарі,погане викладання матеріалу і так далі.Скажу прямо,за цілих три роки навчання там я особисто не дала ні одного хабара.Бувало так що було б легше заплатити,але я могла перездавати звіт 3-4 рази й добивалася успіху.Руки чисті.Люди які не бояться гріха і корупції будуть давати хабарі усюди!І не важливо ТНЕУ це чи ні.Починайте міняти себе а не ТНЕУ обговорювати.Хабарі є у кожному вищому навчальному закладі.І освіту дають хорошу.Викладачі ТНЕУ не винні що туди поступають студенти,яких батьки запхали.І вони відсижують пари.Ясна річ,чому випускників ТНЕУ не турбують.Нема просто кого.
Цитувати
 
 
0 #4 Єгор 11.12.2013 09:46
Та всирати тут когось в анонімному форматі відповідає думаю вашим переконанням. Якщо ви провчилися в цьому університеті закінчили, і тепер вже вас шось не влаштовує, то Боже мій, підіть і скажіть це викладачу в очі, засобів впливу він вже на вас немає. Та ви всеодно намагаєтеся самоствердитися позаочі. Та і манера вашого спілкування надає виключний приклад як цього робити не треба, ви хочетесь здаватися тим ким не є, за це вас поважати не будуть.
Цитувати
 
 
+6 #3 Студент 12.05.2013 22:22
Пане Калаур, ти - ніхто.
Ви повністю некомпетентна особа в юриспруденції, несправдливий педагог-хабарник та гнила людина.
Напевне, не дурно Вас вже одного разу "поросили" з ТНПУ.
Про те, яким фахівцем Ви є в юриспруденціє свідчить факт, що Ви дізналися про існування Вищого спец. суду з розгляду цивільних і кримінальних справ після 2 років від його створення.
Викладайте краще математику.
"Судний день все одно прийде" - Ваша улюлена фраза, памятай її Іване.
Цитувати
 
 
+7 #2 влод_ко 25.12.2012 16:34
шановна "екс-студентка", людина (навіть чиновник) вправі вирішувати який йому стиль одягу використовувати . У нас нажаль надто глибоко засіла совкова ментальність. Для вас, напевне, буде великим відкриттям, але викладачі, чиновники і навіть президент країни вживають алкоголь, курять цигарки і ходять у туалет (в якому пукають і какають)!
Через такий дурнуватий совок в голові той викладач "в костюмі" нікчема, а реальні результативні бізнесмени ходять у джинсах. Шкода, що ви не встигли навчити Стіва Джобса правильно одягатись :) Ну маєте шанс ще Біла Гейтса повчити...
Цитувати
 
 
-1 #1 екс студентка 25.12.2012 12:12
Володимир, а на кого Ви вчитесь??у Вас ще під час навчання повинен формуватись діловий стиль одягу, тому що у державні структури, якщо Ви маєте намір там працювати, у джинсах також на роботу не ходять. Звісно, якщо Ви бажаєте бути курєром, то будь ласка ходіть у чому завгодно. тільки питання, для чого Вам тоді знадобилась юридична освіта. майте толерантність до викладачів. павликів морозових не любить ніхто!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.