Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Десь тиждень тому ми писали, що В Тернополі за два мільйони відремонтують тільки три двори

А позавчора тернополянка за «посередництва» сайту міської ради звернулася до керівництва міста зі скаргою, що через бездіяльність ремонтників на вулиці Лепкого, 6 люди і діти наражаються на небезпеку/

Тетяна: «Моя дочка живе за аресою: вул.Лепкого,6. В дворі цього будинку ввіднедавна почали робити ремонт дороги та тротуару. " Почали робити" - це дуже перебільшено сказано! Поставили височезні бардюри і тротуари засипали щебнем. І вже місяць ніхто не з"являється для того щоб закінчити цей ремонт. Переїхати каляскою через цей грубий щебінь неможливо, а перетягнути одній жінці каляску з дитиною через бардюр просто непосильно! З цих бардюрів постійно падають діти і калічать ноги, руки, голови! Я подзвонили на Вашу "Гарячу лінію" за телефоном 1580. Як сказав мені чоловік, що представився Мухою Михайлом Федоровичем, цей телефон вже не являється "телефоном гарячої лінії міської Ради", а щось накшталт 109 - інформаційно-довідкова служба! Для чого нам міська Рада із штатом працівників інформаційно-довідкового напрямку! Може вже накінець хтось почне в цьому місті працювати на те щоб в ньому жилось комфортно, а не калічились діти та літні люди. Пошліть цього Муху "мухою" хоча б пройтись, тим що називають тротуаром біля будинку Лепкого, 6. Чи для того щоб щось було зроблено треба звертатись на центральне телебачення, пресу та прокуратуру?»

Примтіка ТТ. Можливо, депутат міської ради Марія Бабюк, яка представляє цю вулицю в мерії, мала б безпосередьо проконтролювати, чому і як не використовують 800 тисяч гривень, які виділені з бюджету на ремонт двору на Лепкого, 6?

 

 

Коментарі  

 
-1 #2 про це 12.06.2013 05:34
а та пані на погоду звертає увагу? чи завтра буде писати, що в дощ асфальт кладуть7
Цитувати
 
 
-1 #1 Марян 11.06.2013 18:53
Шановному журналісту в його віку вже пора знати, що "виділити гроші" і "здійснити оплату" - це дещо різні речі. Гроші виділені, але державне казначейство не проплачує! Не дивлячись на це підрядник, розуміючи, що літо не вічне - робить ремонт за власний кошт.
Шановний журналіст, намагайтесь хоч інколи бути обєктивним!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.