Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сьогодні окремі інтернет-сайти, які фінансуються наближеними до міського голови Тернополя людьми (і ним самим, хоча, звісно, не з офіційної зарплатні мера), за що й хвалять мера навіть не намагаючись завуалювати ці "славління", вкотре спробували подати інформацію про ньому як про "месію-господарника". Опублікувавши листа начебто вдячної тернополянки. ОДНІЄЇ. Хоча лист радше нагадує «журналістський шедевр» в стилі радянських часів з передовиць совдепівських газет з "добрим" обличчям керівника.

Читаючи цей типу лист – багато хто просто буде сміятися. А так як ТТ любить піднімати настрій своїм читачам, то ми його також наведемо. Але читайте уважно і смійтеся на здоровя. Особливо зверніть увагу, як пояснюють "авторові" листа стан справ у місті "прості працівниці ЖЕКу"...

На скриньку нашого видання надійшов лист від нашої читачки Ірини Р.  з Тернополя.  Зміст листа певною мірою здивував, адже частіше приходять скарги на владу, на комунальні служби, на транспортників і т.д. Пані Ірина написала щирі слова вдячності, тому ми не можемо їх залишити поза увагою.

“Набридло читати, що все погано, жити страшно, всюди чатує небезпека і всі хочуть нам нашкодити. Хочу трішки розбавити той суцільний негатив, який панує у місті, завдяки сайту, який спеціалізується на позитиві.

Вже декілька днів у нашому домі на вулиці Злуки пахне фарбою та свіжістю. У нас роблять ремонт, якого вже так давно  потребувала будівля. У нас заведено всіх критикувати, бо “смердить” фарбою, бо наляпано вапном, бо сліди у ліфті. А я хочу подякувати владі за те, що це робиться. Адже кожен з нас дбає про свою оселю, а от те, що робиться в коридорі – мало хвилює. І, напевне, не надовго вистачить того ремонту, бо хтось розмалює, обляпає, випадково зачіпить, а може й спеціально. Однак ЩОСЬ робиться у всіх куточках міста, і наскільки цього вистачить – питання до кожного з нас.

Я розумію, що роблять ремонт прості жінки, працівниці ЖЕКу, якому ми справно платимо гроші. Але одного разу я чула їхню розмову, у якій вони висловлювали свої побоювання про те, що щось не так вдасться. Мовляв тоді жителі дому подзвонять у міську раду і начальникові ЖЕКу добряче влетить. Адже питання ремонтів осель тримає на контролі сам мер. Це мене здивувало, адже здебільшого люди в нас інертні, не схильні щось вияснювати чи доказувати, а тим більше – телефонувати у владні інстанції. Свої думки я озвучила перед жінками. “Жінко, я вам скажу: раніше було так – дзвони- не дзвони – реакції нема. Всі розслабилися, кожен робив своє. А тепер в місті є господар. Певно, нема такого, чого  б він не знав. І люди критикують його і його роботу, але повірте, так, як він контролює нашу роботу і роботу інших служб в місті – не контролював ніхто”. Є багато тем у місті, які вимагають нагального обговорення та вирішення. Але ми, тернополяни, не помічаємо тих “дрібниць”, які робляться у місті. Як на мене – сфера ЖКГ стала працювати ефективніше. Ремонтуюється набережна, ремонтуються дороги, проводиться маса заходів для молоді, різні фестивалі та концерти, на контролі робота водіїв маршруток… Зробили мобільне озеленення – теж не те, бо “вандали знищать, нащо таке робити”…  Для мене особисто приємною була інфорація про те, що ініціативи мера буде знесений магазин “Інга”, у якому цілодобво торгують алкоголем. Тому що це – не магазин, а “притон”, до якого цілодобово вибудовуються черги пияків з усього міста, а потім вони ж – сплять під кущами чи в сусідніх підїздах. Однак людська натура така,  що легше розкритикувати все, що робиться, і не помічати хорошого. Чому б просто не подякувати мерові за його роботу, за те хороше, що зроблене? І цим – надихнути на нові дії на користь міста. Як воно – працювати в умовах тотальної критики? Мабуть, не просто. І, напевно, психологічно не кожна людина змогла б  працювати в таких умовах. Тому я хочу порадити тернополянам спробувати помічати щось хороше, і життя стане кращим.  Мабуть завжди знайдеться проблема, яка буде хвилювати, нервувати, викликати невдоволення.  Я впвнена, що мер не має на меті озлобити жителів міста. І не завжди і не все залежить стовідсотково від нього. Тому зараз хочу подякувати всім: від двірника і до очільника міста. Щиро дякую Сергієві Надалу за його роботу. А жителям Тернополя пропоную просто підтримати усі хороші ідеї і з вдячністю сприймати роботу інших людей."

Примітка ТТ. No comments...

   alt   

 

 

 

Коментарі  

 
+1 #2 Це - я 13.06.2013 09:56
Є коментар.
До чого дожилися тернополяни, коли посеред "суцільного негативу, який панує у місті" запах свіжої фарби створює ефект ейфорії та навіває ілюзію, що "ЩОСЬ робиться у всіх куточках міста". Якби не наша критика, не робилося-би і того "щось", а влада і надалі була-б у перманентному розслабоні. Наша адекватна реакція на негатив є гарантією створення та стійкого існування позитиву.
Довідково: знесення магазину “Інга” буде здійснено за ініціативи та наполягання мешканців міста Тернополя. І це - відчутний позитив
Цитувати
 
 
+1 #1 Cоня 13.06.2013 08:45
:-x
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.