Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Редакція сайту "Тернопільський тиждень" навчилася передвиборчу агітацію читати між рядками.

По-перше, так можна дізнатися не лише те, що пропонується читачу вже, але і як воно може повернутися в найближчому майбутньому.

Наприклад, всі помітили, як команда "Блоку Петра Порошенка" порозкладала по поштових скриньках газету з агітацією за свою політичну силу. Але мало хто звернув увагу на останню сторінку (див.фото), де подано власні розрахунки анонімних соціологічних досліджень та політичного моделювання.

Там відсутня ВО "Свобода", яка, за словами її лідера та представників, є партнером "Блоку Петра Порошенка" на цих позачергових парламентських виборах.

Свободівці не перестають "примазуватися" до імені Президента, повсякчас наголошуючи, що на мажоритарних свободівських округах, команада Порошенка не висунула своїх представників.

Натомість, президентська політична сила взагалі не розглядає ВО "Свобода" реальним гравцем в наступному політичному сезоні. Згідно даних газети "Блоку Петра Порошенка", ВО "Свобода" не долає 5% прохідного барєру та не буде представлена в Парламенті 8 скликання.

Тепер цілком стає зрозуміло, чому свободівці так агресивно чіпляються за імя Президента: вони хочуть зберегти хоча б мажоритарників, бо з провалом на виборах партійного списку вже, мабуть, змирилися.

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+4 #4 Жека 29.10.2014 11:00
Жиди злили свободу!
Цитувати
 
 
-1 #3 Місько 23.10.2014 08:57
ви Брехлива газєтйонка
Цитувати
 
 
0 #2 Місько 23.10.2014 08:53
Це не соціологи, а продажна підерастня, яка виконує заказуху президентської "партії"
Цитувати
 
 
-3 #1 Rentoniy 22.10.2014 17:54
бо порошенківці десь мали того хвоста свободу і їхнього кайду! зараз дієві партії державної влади - Яценюка Народний фронт і ця
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.