Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської бригади Десантно-штурмових військ. Також мерія продовжує закуповувати ще сотні дронів для наших військових. Про це заявив міський голова Тернополя Сергій Надал.

За його словами, єгерям передали «бойові пташки» вартістю 1 043 850 гривень.

«Закупили та передали 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для 71 -ї окремої єгерської бригади десантно-штурмових військ. Закупівлю провели в рамках програми «Обороноздатність» загальною вартістю 1 043 850 гривень. Нехай тернопільські «пташки» добре та надійно служать, допомагають знищувати ворога на нашій рідній землі. Дякую платникам податків!», - заявив Сергій Надал.

Також міський голова розповів про нові дрони, які закуповує мерія.

«Тривають закупівлі для придбання техніки військовим, Оголошено нові процедури закупівлі для придбання розвідувальної техніки. Це 50 FPV-дронів, вартістю 800 000 грн, 100 безпілотних літальних апаратів «ГРІМ», вартістю 2 100 000 грн. Всі ці «бойові пташки» вже дуже скоро будуть працювати на передовій. Слава Україні», - підкреслив Сергій Надал                                          Нагадаємо

6 травня мерія передала для тернопільських Героїв-захисників ще один квадрокоптер DJI Mavic 3T. Також закуповує додатково 150 дронів різних типів.

Перед Великоднем міський голова Тернополя відвідав наших Героїв на передовій. Зокрема передав 30 FPV-дронів, зарядні станції, великодні смаколики бійцям підрозділу «Карпатська Січ» імені Олега Куцина.

Також тепловізійні приціли, Мавіки 3-Т, маскувальні сітки та великодні смаколики отримали наші Герої з 55 батальйону.

А хлопцям з 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади привезли паски до Великодня, смаколики, листи від маленьких тернополян, маскувальні сітки, тактичне взуття, ліхтарі та багато іншого.

   дрони, надал, фото, тернопільський тиждень   

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.