Нове на сайті:
«Бойові пташки» DJI Mavic 3Т від Тернопільської міської ради вирушили до 9-ї бригади «Холодний Яр» - Сергій Надал Ну не тільки чиновникам на Тернопільщині хабарі вимагати 3 лікарні на Тернопільщині надають психіатричну допомогу в стаціонарних умовах, так само 3 – за місцем перебування пацієнта Затримали чергових місцевих рекетирів Міська рада Тернополя купує знову 250 бойових FPV дронів для фронту Ще один тернополянин заперечував збройну агресію рф проти України Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Переважна більшість тернополян, і це правда, поняття не мають хто ці люди, про яких мова піде далі.

Майже всі тернополяни поняття не мають, що таке Генплан міста і чому та які зміни до нього мають причинно-наслідкові чинники, - пише тг-канал «Тернопільський треш»

Ці тернополяни зрозуміють це тільки тоді, коли побачать, як в Тернополі в зелених зонах зростатимуть багатоповерхівки та розважальні заклади, коли місць для паркувань ставатиме все менше, а нових генделиків-кіосків ставатиме все більше.

Єдина надія, що такі тернополяни згадають ці прізвища на майбутніх виборах мера міста і місцевих депутатів і не проголосують за них.

Тож запам’ятайте ці імена, ці прізвища (фото 1).

Марія Баб’юк, Олександр Вільчинський, Ігор Вонс, Віктор Гевко, Галина Гевко, Ігор Гірчак, Антон Горохівський, Андрій Грицишин, Микола Дерецький, Рустам Єргишов, Іван Зінь, Олег Климчук, Мар’ян Кобзур, Володимир Місько, Роман Навроцький, Сергій Надал, Віктор Овчарук, Наталія Паньків, Марія Пачковська, Ольга Похиляк, Ліна Прокопів, Назарій Редьква, Олександр Росомаха, Михайло Сиротюк, Юрій Смакоуз, Роман Торожнюк, Денис Фіріончук, Юрій Фартушняк, Віталій Харкавий, Андрій Цибульський, Олеся Чванкіна, Артур Шатарський, Ольга Шахін, Олег Шморгай, Мар’яна Юрик...

Не голосували, тобто були «відсутні» - Вовк Любов, Волянська Ружена, Головко Маряна, Ковалик Іван.

Проти прийняття змін Генплану проголосували Сороколіт Іван, Різник Олег, Турський Ігор.

І ще один факт про останніх трьох депутатів з «Сила людей».

За весь час до сесії, на якій прийняли зміни до Генплану, ці депутати хіба у фейсбуці висловлювали своє «занепокоєння». Жодним іншим чином вони своє «фе» не продемонстрували і не робили нічого, щоб ті зміни до Генплану не прийняли…

Зате зараз на своїй сторінці у ФБ вони намагаються пояснити насліки.

Отже, що зміниться, точніше, які колись «зелені зони» в Тернополі перетворяться в суцільні будівельні майданчики, а згодом в ресторани/паби/багатопоперхіви.

Парк ім. Шевченка.

Три великі і нехороші зміни, які відразу помітні (фото-схема 2):

1.

Дві великі ділянки біля набережної навпроти пивзаводу "Опілля", загальною площею близько 4000 м.кв., які до тепер відносились до «культурно-мистецьких та спортивних об'єктів» і «рекреаційних зон відпочинку» міняють цільове призначення на «перспективна зміна» і «зона транспортної інфраструктури, терміналів, транспортних вузлів, підприємств, АЗК, СТО, великих стоянок, гаражів, установ і організацій транспортного господарства, призначених для експлуатації, утримання, будівництва, ремонту, розвитку наземних та підземних будівель та інших об'єктів транспорту».

І за дивним збігом по цих же ділянках (площею 0,36 га) на цій ж сесії надано дозвіл на розробку проекту землеустрою для надання їх на праві сервітуту будівельній компанії «КреаторБуд».

2.

Праворуч від входу в парк, навпроти податкової інспекції, з’явилась велика зона Г-1, Г-2 (можна будувати адміністративні будівлі, торгівельні об'єкти, житлові будинки).

3.

Розмір зони, де знаходився колишній бар «Назарія», а зараз завершується будівництво великого комерційного об’єкту, зріс у розмірі, а також перед ним з’явилась позначка Г-6 (зони розміщення об’єктів торгівлі).

А в даному випадку вже скоро знищать фактично повноцінний ліс, де мало бути чудове місце для відпочинку тернополян.

Але депутатам пох.. Під комерційну забудову все.

Втрата 1 гектару зеленої зони на вулиці Львівській, біля ресторану-готелю «Женева» (фото-схема 3)

ЦІЛИЙ ГЕКТАР ЗЕЛЕНОЇ ЗОНИ «Р-3» (Рекреаційна зона озеленених територій загального користування. Призначається для повсякденного відпочинку населення і включає парки, сквери, сади, бульвари, міські ліси, водойми, пляжі, лугопарки, лісопарки, гідропарки, меморіальні та інші спеціалізовані парки), де на даний момент фактично росте повноцінний ліс дорослих дерев, ЗАМІНЕНО НА «Г-6» (ЗОНИ РОЗМІЩЕННЯ ОБ'ЄКТІВ ТОРГІВЛІ. Призначаються для розташування магазинів, торговельних комплексів, ринків та ринкових комплексів. Зону формують території громадської забудови, на яких за містобудівною документацією розміщуються торговельні заклади та інші об'єкти обслуговування населення).

фото 1

           генплан, тернопіль, зміни, голосування, прізвища, депутати, фото, тенопільський тиждень           

фото 2

генплан, тернопіль, зміни, голосування, прізвища, депутати, фото, тенопільський тиждень

фото 3

генплан, тернопіль, зміни, голосування, прізвища, депутати, фото, тенопільський тиждень

 

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.