Нове на сайті:
Під час війни здійснилася мрія керівника благодійного фонду з Тернополя про розкішний "Mercedes-Benz" (фотофакт) Зрадник з Тернопільщини понесе заслужене покарання «Бойові пташки» DJI Mavic 3Т від Тернопільської міської ради вирушили до 9-ї бригади «Холодний Яр» - Сергій Надал Ну не тільки чиновникам на Тернопільщині хабарі вимагати 3 лікарні на Тернопільщині надають психіатричну допомогу в стаціонарних умовах, так само 3 – за місцем перебування пацієнта Затримали чергових місцевих рекетирів Міська рада Тернополя купує знову 250 бойових FPV дронів для фронту Ще один тернополянин заперечував збройну агресію рф проти України Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків!

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Абсолютно актуальний та раціональний допис від тернопільської волонтерки. Одній з небагатьох, кому довіряємо в її волонтерській роботі.

Без зайвих «слюнів» та емоцій. Виключно логіка, здоровий глузд та нагальність такого тексту саме в сьогоднішній час. Тому й пропонуємо до уваги наших читачів передрук з її сторінки:

«Хочу написати кілька слів на тему ,,Військові можуть самі собі купити ,,

Це виключно моя позиція яка обгрунтована кожнодневним спілкуванням з нашими Воїнами !!! Для початку хочу нагадати що ,якщо цивільний працює на роботі ,то всю свою зарплатню він несе ,,в сім’ю ,, Якщо він працює на заводі ,то при поломці його робочої техніки він не ремонтує її за свої кошти ,а ремонтує організація .

Так само має бути і з військовими .Бо вони окрім того що працюють з ризиком втратити своє життя ,ще й місяцями не можуть обняти своїх рідних, не можуть нормально помитися, можливість полону , часто бачуть смерті своїх друзів ,мерзнуть ,обморожують ноги, псують незворотньо здоров’я , і т д .Так ,багато чую ,, то хай кажуть щоб держава видавала,, -а вони і кажуть !!! Але всі ми добре знаємо що відбувається в нашій країні зараз !!! Це я обговорювати не буду, всі і так добре розуміють !!!!

Тому :

якщо це не є якісь персональні хотіли військового, якщо це є нагальна потреба в роботі ,якщо хлопці пробували але їм це не дали безкоштовно ,то я буду відкривати збори і їм допомогати !!!! Знаю що серед мого оточення більшість мене підтримають у цьому . Я згідна з тією версією що продукти харчування, тим більше сухарики і подібну х#ню надсилати не потрібно (ті часи що не було що їсти ми пройшли вже ,це виключно зі слів військових ) більше того відправляють багато шкідливої їжі!! Для чого??? . Та це вже особисте діло кожного волонтера і тих кому надсилають . Єдине що я завжди за те ,що людські кошти мають використовуватися раціонально!!! І якщо надсилають чай ,каву і якісь домашні смаколики чи корисні штучки ,то в цьому поганого нічого не бачу .

Висновок :

Цивільні працюють і частину свого прибутку донатять .Військові нас обороняють ,якщо мають можливість і власне бажання собі щось докупляти то ,,Ок,, ящо є можливість щоб їм це дала держава то ,,Ок,, ( не буду розводити срачі ,що вона зобов’язана це робити ,бо і так понятно ) якщо ні ,то ми з цим зобов’язані допомогти їм !! Адже у кожного з них є сім’ї ,які вони мають годувати і забезпечувати !!!

І ще - ,,Кожен хто донатить ,сам несе відповідальність як саме використають його донат,, Бо коли ви донатите ,то ви розумієте кому і на що саме !! І вже вам самим аналізувати і вирішувати ,донатити саме на цю річ ,є це необхідним ,чи ні !!!

На цьому ставлю крапку і більше мене будь-ласка на цю тему не питайте нічого !!»

Люда Сивак

     люда сивак, волонтер, біографія, статті, інтервю, фото, соцмережі     

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.