Нове на сайті:
Сергій Надал на передовій нагородив наших захисників з територіальної оборони Тернополя В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті Повістки виписують лише службовці ТЦК і СП, а не мер чи обласна та міська ради Оплата за проїзд у громадському транспорті Львова найвища в Україні та буде 25 гривень Питна вода в Тернополі подорожчала Зрадник з Тернопільщини понесе заслужене покарання «Бойові пташки» DJI Mavic 3Т від Тернопільської міської ради вирушили до 9-ї бригади «Холодний Яр» - Сергій Надал Ну не тільки чиновникам на Тернопільщині хабарі вимагати 3 лікарні на Тернопільщині надають психіатричну допомогу в стаціонарних умовах, так само 3 – за місцем перебування пацієнта Затримали чергових місцевих рекетирів Міська рада Тернополя купує знову 250 бойових FPV дронів для фронту Ще один тернополянин заперечував збройну агресію рф проти України Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Народний депутат Іван Чайківський їздить собі елітним позашляховиком LEXUS LX570 2023 року випуску. Але це авто, вартістю 120 тисяч доларів, чомусь не задеклароване, стверджує "Тернопільська правда"

У декларації нардеп вказав TOYOTA AURIS, яким їздить дружина, та УАЗ 452 “Буханка 1977 року випуску.

Нагадаємо, нардеп Іван Чайківський – один із найбільших землевласників у Верховній Раді України. А у  десятці найбільших землевласників з ВР – майже всі слуги народу. Іван Чайківський у декларації вказав 120 земельних ділянок

На Чайківського зареєстровано благодійні фонди та торгові марки, наприклад, торгова марка «Студія м’яса»

А от ексголова Тернопільської ОВА Володимир Труш ховає від декларування свої машини. Нещодавно його помітили за кермом броньованого LEXUS преміум класу 2018 р.в., який йому подарували.

А ось у декларацїі вказано, що Володимир Труш володіє BMW X5 2012 року випуску. Його ружина Ірина є власницею авто MERCEDES-BENZ 2010 року випуску, FIAT SCUDO 2006 року випуску та AUDI Q8 2019 року випуску, придбаного у 2022 році.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.