Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Російські короткострижені молодики характерної зовнішності виявилися друзями заступника Надала – пана Камінського. Не знаємо, чи дружать вони в реальному житті, але у соціальній мережі «Фейсбук» - точно.
До речі, з соціальних мереж можна багато цікавого дізнатися про людей. З одного боку – це сугубо особиста інформація, адже сторінка будь-якого соціального додатку є персональною. Але з іншого боку – публічних людей, а політики і чиновники саме такими і є – публічними, там можна побачити такими, якими вони є насправді, а не «прилизані» стараннями прес-служб чи іміджмейкерів.
Ми вже публікували матеріали, як ведуть себе в соціальних мережах окремі політики (адже вони – люди публічні, наділені довірою громади, а тому та ж громада має право знати, хто ними керує неодноразово, зокрема і в статтях
Депутат-свободівець з Тернополя Чорненький в соцмережах пропагує алкоголь і паплюжить християнську віру (фотошок), та 
Відомий тернопільський свободівець до останнього вірив у Януковича (скріншоти).

А так як в Тернополі та в області керують представники ВО «Свобода», то, звісно, особливу увагу ТТ приділяв цим політикам. Адже ми, тернополяни, їх вибрали, а не, як Хоптяна чи Гоча, приміром, яких призначив Янукович.

Також з повідомлень різних груп, куди кожен може запостити свою інформацію, журналісти черпають багато новин.
От і ми натрапили на фото, які на сторінці заступника мера Володимира Камінського у «Фейсбук» розмістив його фейсбучний друг з Росії Григорий Шамраев.
На ньому короткострижені молодики характерної спортивної зовнішності з виставленими вперед кулаками позують для фотографа.
Як ми вияснили, друг пана Камінського має відношення до реабілітаційного центру в Новосибірську (Росія), який опікується нарко- та алкозалежними людьми. І про його роботу пишуть навіть на офіційному сайті управління фізичної культури і спорту мерії міста Новосибірська.
До речі, на сторінці пана Камінського його російський друг-спортсмен (між іншим, прихильник пропутінської партії «Единая Россия») виставляв фото і раніше, наприклад, 14 листопада цього року.
Нагадаємо, що Володимира Камінського вважають причетним до маловідомої в Тернополі федерації панкратіону – одного з різновидів бойових мистецтв.
Про це ми писали в статті
Надал і його заступник Камінський відібрали ще одне приміщення у дітей в Тернополі

До речі, однією з корисних властивостей соцмереж є, що коли в твоєму акаунті хтось щось постить, а ти це не поділяєш чи не бажаєш мати певну особу в друзях, то це завжди може видалити власник сторінки. Якщо він, звісно, так забажає...

«Тернопільський тиждень»

  володимир камінський, заступник мера, міського голови, тернопіль, бандюки, березовиця, тернопільський тиждень  

 

володимир камінський, заступник мера, міського голови, тернопіль, бандюки, березовиця, тернопільський тиждень

володимир камінський, заступник мера, міського голови, тернопіль, бандюки, березовиця, тернопільський тиждень

володимир камінський, заступник мера, міського голови, тернопіль, бандюки, березовиця, тернопільський тиждень

Коментарі  

 
0 #1 Толян 24.12.2013 14:33
Камінський (заступник Надала) в минулому, та й зарас не менше всім відомий наркоман! нічого дивного тут не має!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.