Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Редакція "Тернопільського тижня" отримала в своє розпорядження копії документів, які свідчать, що на земельній ділянці, площею під 1 гектар по вулиці Микулинецькій в Тернополі знищено майже 500 дерев.
Це випливає з акту обстеження цієї ділянки, підписаної державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища та відповідальним працівником міської ради, а також з розрахунку розміру шкоди нанесеної екології міста.
Загалом такими діями завдано збитків на суму майже чверть мільйона гривень.
В документах згадується прізвище "Матла", у власності якого і є дана земельна ділянка.
Зазначимо, що з таким самим прізвищем в Тернополі працює будівельник, який має намір забудувати частину стадіону колишнього приватного вузу на вулиці Тектсильній. Нагадаємо, що тернополяни виступають проти такого будівництва, хоча міський голова Сергій Надал відкрито підтримує будівельного магната.

 

 

 

 

Коментарі  

 
+1 #2 Тернопіль 28.08.2014 23:04
А для чого міська рада земл. виділила для вирощування дерев? вирізка дерев по вул микулинецька де знаходиться вказана земельна ділянка жодним чином не впливає на екологічну ситуацію в нашому місті порівняно із вирізкою дерев в парку. Так ніби це законно
Цитувати
 
 
0 #1 Володимир К. 28.08.2014 17:00
ВИНИКАЄ ОДНЕ ПИТАННЯ - Д О К И? Де грьобана влада? І, взагалі-то, вона є? Прокуратура, МВС, купа котролюючих організацій? Коли він вирізав, ті мудаки що - не бачили? Це ж не одне дерево!!! А може функції гільйотини громадськість на себе візьме!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.