Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У вівторок багатостраждальний паркан навколо Верховної Ради знову було знесено. Люди, які вкотре протестують проти скасування пільг, зробили чергову спробу взяти штурмом парламент.

Цього разу близько 1500 чорнобильців зламали паркан, яким так ретельно огороджували Верховну Раду після усіх попередніх акцій протесту.

Як зазначають очевидці, паркан валили під запис автоматної черги і слова: "Гражданє бандіти, сдайомся по одному" з фільму "Место встречи измєнить нельзя".

Чорнобильці пообіцяли стояти під парламентом до 3 листопада, коли до них мають приєднатися афганці, які вже штурмували парламент.

Пізніше чорнобильцям пообіцяли сформувати список з числа їхніх представників для переговорів у парламенті.

У свою чергу начальник главку київської міліції Олексій Крикун попередив, що в разі спроб мітингувальників штурмувати входи до парламенту міліція застосує спецзасоби для розчистки площі перед Верховною Радою.

Як відомо, у вересні воїни-афганці вже брали штурмом будівлю Ради. Тоді 12 ветеранів-афганців прорвали кордони правоохоронців і потрапили до фойє Верховної Ради, але там їх зупинив "Беркут", повідомляє УП

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.