Нове на сайті:
Зрадник з Тернопільщини понесе заслужене покарання «Бойові пташки» DJI Mavic 3Т від Тернопільської міської ради вирушили до 9-ї бригади «Холодний Яр» - Сергій Надал Ну не тільки чиновникам на Тернопільщині хабарі вимагати 3 лікарні на Тернопільщині надають психіатричну допомогу в стаціонарних умовах, так само 3 – за місцем перебування пацієнта Затримали чергових місцевих рекетирів Міська рада Тернополя купує знову 250 бойових FPV дронів для фронту Ще один тернополянин заперечував збройну агресію рф проти України Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Майже рік тому, наприкінці липня член приймальної комісії Західноукраїнського національного університету вимагала у двох абітурієнтів кошти за вступ на обрану спеціальність.

«Тернопільський тиждень» писав про це ще тоді і назвали прізвище цієї жінки-доцента в статті Кандидата наук з тернопільського університету будуть судити за хабар

І от стало відомо, що її засудили до 2 років позбавлення волі засуджено викладачку ЗУНУ за одержання нею  неправомірної вигоди. Щоправда, вирок ще не набрав законної сили.

За публічного обвинувачення прокурорів Тернопільської обласної прокуратури Тернопільським міськрайонним судом визнано винною та засуджено до 2 років позбавлення волі викладачку Західноукраїнського національного університету за одержання нею неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення членами приймальної комісії про зарахування на навчання (ч. 2 ст. 369-2 КК України).

Прокурор довів у суді, що обвинувачена запевнила майбутнього студента у необхідності перерахувати  їй для початку 11 тис грн на картковий рахунок, задля впливу на інших службових осіб, причетних до вступної компанії у виші.

Іншому абітурієнту викладачка пообіцяла за 42 тис грн вплинути на відповідних посадових осіб навчального закладу задля зарахування його на бюджетну форму навчання. Після передачі вказаної суми в одному із ресторанів Тернополя доцентку затримали правоохоронці.

Відтак, за рішенням суду, жінка проведе 2 роки за ґратами.

Вирок ще не набрав законної сили, повідомили в Пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.