Нове на сайті:
Сергій Надал на передовій нагородив наших захисників з територіальної оборони Тернополя В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті Повістки виписують лише службовці ТЦК і СП, а не мер чи обласна та міська ради Оплата за проїзд у громадському транспорті Львова найвища в Україні та буде 25 гривень Питна вода в Тернополі подорожчала Зрадник з Тернопільщини понесе заслужене покарання «Бойові пташки» DJI Mavic 3Т від Тернопільської міської ради вирушили до 9-ї бригади «Холодний Яр» - Сергій Надал Ну не тільки чиновникам на Тернопільщині хабарі вимагати 3 лікарні на Тернопільщині надають психіатричну допомогу в стаціонарних умовах, так само 3 – за місцем перебування пацієнта Затримали чергових місцевих рекетирів Міська рада Тернополя купує знову 250 бойових FPV дронів для фронту Ще один тернополянин заперечував збройну агресію рф проти України Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Поки триває війна, на Тернопільщині чиновники місцевого самоврядування продовжують нахабно дерибанити виділені мільйони гривень бюджетних коштів на ремонти доріг.

Куди дивляться правоохоронні структури? Питання риторичне, - пише тг-канал «Тернопільський треш»

У місті Борщів так ремонтують вулиці за десятки мільйонів гривень, що після перших же дощів вони не тільки руйнуються, а ще й через це зазнають пошкоджень приватні господарства.

І, схоже, владі міста абсолютно на це плювати. Їм аби відзвітувати та роздерибанити бюджетні кошти.

Саме такий висновок можна зробити з того, що розповідають місцеві мешканці, яким не байдуже в що перетворюють захлані чиновники і підрядники їхнє місто.

Зокрема, Наталія Яворська на своїй сторінці у ФБ останніми днями запостила кілька відео з вулиць Борщова. І звертається до керівництва міста:

«Ну що ж, панове Кузик, Чопик і фірма , яка зробила вулицю за 26млн. грн. Вулиця Зелена, перший дощ після ремонтую Привіт Николіву - заступнику мера і архітектору Щуру?!»

«Частина друга. Вул. ЗЕЛЕНА, ВІДРЕМОНТОВАНА за 27 млн .грн. Топить людям город, з якого вони живуть. Винні особи:  мер Борщева Чопик І.;  директор КП " Комунальник" - Кузик В.;

четверта голова корупціі Борщева - заступник мера Николів( партія Свобода); архітектор міськради Щур І.»

«Вулиця Івасюка, два тижні як відремонтували. Винні все ті ж властьімущі невігласи. Вся вода пішла людям на подвірʼя. В асфальт вкатали 27 млн. наших податків…»

І це тільки декілька наведених фактів і прикладів. А так по кожному містечку. Десятки, сотні мільйонів в буквальному сенсі «йдуть з водою»…

І тільки одиницям свідомих людей така ситуація не байдуже. А злодійкуваті чиновники цим і користуються. Для таких війна – це час збагачення! І скільки ж таких насправді…

     наталія яворська, борщів, фото, соцмережі, тернопільський тиждень     

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.