Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Маразм» в діях керівників Тернопільської міськради вже скоро, напевне, досягне свого апогею.

Саме на таку думку наштовхує інформація, про яку ТТ сало відомо сьогодні. Днями керівники шкіл в Тернополі знову отримали вказівку з управління освіти, яку очолює, нагадаємо, вже «широко відома» і «любима» в педагогічних колах Ольга Похиляк (на фото).  Хоча і зрозуміло, що така, мяко кажучи, нерозумна ініціатива, не могла б виходити саме від Похиляк, а їй наказали так вчинити безпосередньо керівники міста

Отже, директори шкіл мають забезпечити явку своїх підлеглих, вчителів, серед яких значно більше жінок, на футбольні матчі, які відбуватимуться в наступні три дні на міському стадіоні. Бівльше того – вчителів попередили, що буде нвіть неофіційна реєстрація на спортивній події. Тобто, працівники управління особисто відмічатимуть, хто і скільки представників прийшли на футбол від того чи іншого навчального закладу.

І все це відбувається в той час, нагадаємо, коли вчителі перебувають у ЗАКОННІЙ ВІДПУСТЦІ…

Також, як стало відомо, з джерел наближених до Тернопільської міської ради, на жіночий футбол, котрий має відбутися з 27 по 29 червня у Тернополі у примусовому порядку зганяють усіх працівників управлінь міськради.

Нагадаємо, що футбол гратимуть дівчата, яким до 17-ти. Міжнародний турнір з футболу серед жіночих команд під егідою UEFA відбудеться на Тернопільському стадіоні.

Враховуючи, що сьогодні четвер 27 червня 2013 року передсвятковий день, то робота мала б закінчитись о 16-00, так бюджетники міської ради повинні на 17-30 зібратись на стадіоні і дивитись футбол. Керує процесом "зганяння" працівників займається особисто заступник міського голови - керуючий справами, свободівець Василь Хомінець.

Працівники попереджені, що за відсутність під час матчів каратимуться доганою.

Матчі на Тернопільському стадіоні проходитимуть наступним чином:

27 червня, 17.30 – «Україна-Шотландія»

28 червня, 9.00 – «Шотландія-Угорщина».

29 червня, 9.00 – «Україна-Угорщина».

          

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.