Нове на сайті:
Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів Зубопротезування для військових та ветеранів: як працює новий пілотний проєкт від НСЗУ на Тернопільщині Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Місцеві ЗМІ неодноразово піднімали питання відсутності нормальних туалетів у  Тернополі. В тому числі й у парках міста. ТТ теж неодноразово писав на цю тему, зокрема ми «стібалися» з цього в статтях Надал обіцяв туалети в парках Тернополя, але що вони будуть такими!? (фото) та Надал рознервувався і дав вказівку ремонтувати туалети в Тернополі.

І от одна з таких вбиралень у парку Шевченка вже майже готова. Вона, звісно, не двоповерхова, хоча візуально вікна над туалетом про це свідчать. Вбиральну поштукатурили, всередині обклали плиткою і новою сантехнікою, встановили металопластикові вікна і що найцікавіше – залізні (так звані броньовані) двері.

До Дня міста її певно будуть урочисто відкривати в присутності міського голови Сергія Надала з перерізанням стрічки і за наявності журналістів. А що – паркомат біля магазину «Молоко» саме так помпезно і відкривали.  А сучасна вбиральня в парку відпочинку є більш потрібною як для тернополян, так і для гостей міста

«Тернопільський тиждень»

  

Так було...

... так є

Коментарі  

 
+3 #2 ред.ТТ 02.08.2013 17:04
і знову ж таки не розуміємо, які претензії - навпаки пишемо що Надал молодець, реагує, деколи, на критику, буде цивілізована вбиральня в парку, респект і уважуха меру, щеб з депутатми землю і майно перестали дерибанити і гроші бюджетні не цапцарапали - взагалі був би фантастичний міський голова, і була б йому честь і хвала на віки вічні :-)
Цитувати
 
 
0 #1 Тарас 02.08.2013 16:48
вам не вгодиш. не роблять - ви критикуєте. почали робити - вам знову щось не підходить. поганому танцору...............
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.