Нове на сайті:
“Від інструментів до безпеки”: Тернопіль передав бензопили для ЗСУ Тернопіль: острів чистого повітря чи жертва брудних ігор? Інноваційні “очі” в небі: Тернопіль передав ЗСУ 50 новітніх дронів Найкраща школа в області - не в Тернополі Тернопіль для ЗСУ: Сергій Надал про нову техніку, що рятує захисників У Тернополі хочуть перейменувати відому ще з 18 століття вулицю Тернопіль для ЗСУ: "Бойові пташки" зміцнюють оборону 42-ї окремої механізованої бригади Тернопіль для ЗСУ: нові РЕБи та антидронові рушниці рятують життя бійців 35-го батальйону У Тернополі судитимуть зрадника, який допомагав гауляйтеру Запоріжжя Тарифи на тепло та гарячу воду для населення Тернопільської громади пообіцяли не піднімати На Тернопільщину продовжують прибувати ВПО Передали «тернопільські» РЕБ та антидронову рушницю для 78-го окремого десантно-штурмового полку – Сергій Надал Тернопільські антидронові системи рятують життя наших воїнів Тернопіль для ЗСУ: 6 вересня передали 10 тепловізорів для бійців 55 батальйону Передали 40 FPV-дронів для спецназу поліції – Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як реакція на численні критичні публікації в місцевих ЗМІ стосовно того, про що ми також писали в статті Скоро тернополяни вже перестануть дивуватися своїй недалекоглядній та непрофесійній владі (фото), один з чиновників Тернопільської міськради наобіцяв, а прес-служба мерії це бігом поширила на офіційному сайті, що «Для реконструкції моста біля шостого магазину використовують дорожню плитку, яка прослужить 25 років»

 «Для ремонту проїжджого полотна ми використовуємо не тротуарну, а дорожню плитку, товщина якої 8 сантиметрів, - розповідає Олег Вітик, начальник відділу технагляду Тернопільської міськради. – Цю плитку обробляємо спеціальним розчином і термін її експлуатації складає 25 років».

13 серпня на ділянці під двоарковим мостом планують встановити тротуар і облаштувати огорожу. 

«Як тільки ми закінчимо роботи по реконструкції ділянки під двоарковим мостом в напрямку від шостого магазину до залізничного вокзалу, то одразу розпочнемо ремонт іншої частини, - відзначив Олег Вітик. – Все залежатиме від того за скільки часу нам вдасться встановити тротуари та двометрову огорожу на вже відремонтованій ділянці дороги». 

Примітка ТТ. Вам це нічого не нагадує? А ми підкажемо – кілька років тому Василь Лило і очолювана ним фірма «Тернопільбуд» реконструювала Театральний майдан. І пан Лило, будучи в той час кандидатом на посаду мера міста, впевнено обіцяв, що дає гарантію на плитку мінімум 10 років. Але вже на наступний рік в окремих місцях плитка, чи то пак – бруківка, понищилася. Довелося Лилові за кошт фірми усувати брак. І так періодично на майдані триває й досі. З бруківкою Лила.

І от тепер на ті ж «граблі» наступає пан Вітик. Але він пішов далі – і «лопоче» про 25 років гарантії на БРУКІВКУ, по якій щодня тисячами їздитимуть тролейбуси, автобуси, вантажівки і десятки тисяч легківок.

Ні, ну може хтось і повірить цим нісенітницям.

Але запамятайте - підлеглий Надала в серпні 2013 року пообіцяв, що нова частина дороги під двоарковим мостом в Тернополі має бути якісною 25 років!!!

Не хочемо наврочити, але впевнені, що знову поговоримо про це, за нашими найсміливішими прогнозами, максимум навесні 2014 року...

І хочеться вірити, що той  оптиміст-чиновник Вітик ще буде працювати в міськраді...

  alt     

Коментарі  

 
+2 #3 От б... 13.08.2013 16:27
а мені здається, вітик озвучує тільки те, що йому накаже мер, вони там всі ним такі перелякані що й слова від себе не скажуть
Цитувати
 
 
+1 #2 «патріот» 13.08.2013 15:52
Причім тут Вітик? Гарантію дає виробник, а він цю інформацію тільки озвучує. Не потрібно шукати меду там де його не може бути...
Цитувати
 
 
0 #1 спец 13.08.2013 09:20
думаю, що плитка, яка схована від зовнішніх впливів під мостом, постоїть навіть більше як 25 років
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.