Нове на сайті:
«Бойові пташки» DJI Mavic 3Т від Тернопільської міської ради вирушили до 9-ї бригади «Холодний Яр» - Сергій Надал Ну не тільки чиновникам на Тернопільщині хабарі вимагати 3 лікарні на Тернопільщині надають психіатричну допомогу в стаціонарних умовах, так само 3 – за місцем перебування пацієнта Затримали чергових місцевих рекетирів Міська рада Тернополя купує знову 250 бойових FPV дронів для фронту Ще один тернополянин заперечував збройну агресію рф проти України Мерія Тернополя виплачує по 10 000 грн на лікування та реабілітацію кожному тернополянину, який отримав поранення на війні Спостерігати вагітність безоплатно можна у 25 медзакладах Тернопільщини Активістка вважає, що тернополянам начхати на скандали навколо своїх нардепів У Тернополі родинам полеглих Героїв надається щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру ще одній колаборантці Мобілізовані військовослужбовці з хронічним захворюванням втрачають доступ до життєво-необхідних ліків! Ветерани російсько-української війни закликають міську раду внести зміни до Генерального плану Тернополя Можна лише вчерговий раз порадіти за пінгвінів

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Події, факти, анонси

У кінотеатрі «Перемога» 4 лютого до річниці бою під Крутами  тернопільські пластуни презентуватимуть фільм виробництва Фінляндії та Естонії «Імена в мармурі» (Nimed marmortahvlil).      

Відбудеться 2 сеанси перегляду стрічки о 14.00 год. для школярів Тернополя та о 17.00 год. для всіх охочих. Вхід вільний.

Фільм перекладений українською мовою та розповідає про події в Естонії, що дуже схожі на події 29 січня під Крутами. Показ здійснюється в рамках Молодіжної кампанії "Пам'ятай про Крути!"

Поїздка міського голови у Польщу дала свої результати

Польський досвід надихнув наших чиновників на ряд реформ, серед яких: створення єдиної диспетчерської системи, електронної карти міста та відеоспостереження для найнебезпечніших районів Тернополя.

Делегація відвідала п’ять польських міст: Варшаву, Люблін, Хожув, Катовіце, Краків.

За словами Сергія Надала, всі витрати на перебування тернополян в Польщі взяла на себе сусідня держава. Із міської казни лише виділили кошти на бензин для автомобіля, яким подорожували чиновники, та на відрядження.

Голова ТОДА Валентин Хоптян доручив провести у лютому в обласному центрі сільськогосподарський ярмарок.

“Існує добра традиція проведення таких ярмарків у Тернополі, де б наші сільгосптоваровиробники могли реалізовувати продукцію без посередників. Цю справу продовжимо і вже в лютому проведемо таку торговицю”, - сказав Валентин Хоптян.

Також голова облдержадміністрації запропонував керівництву міста розглянути пропозицію, яка стосується відкриття в Тернополі магазинів, в яких би, на постійній основі, реалізовувалася продукція, вирощена та вироблена в тому чи іншому районі.

«Ярмарок молодіжних ініціатив» відбудеться 8 лютого 2011 року в приміщенні Тернопільського центру дозвілля та молодіжних ініціатив ім. О. Довженка.

Концепція заходу полягає в тому, щоб реалізувати соціально-важливі проекти з допомогою тернопільських громадських організацій.

На заході громадські організації зможуть представити себе, а представники Тернопільської міської ради мають можливість ближче познайомитись зі спектром роботи громадських організацій та оцінити важливість втілення проектів у життя.

Організатори заходу запрошують до участі в проведенні «Ярмарку молодіжних організацій» людей з активною громадською позицією, які  можуть представити на гідному рівні свої соціальноважливі проекти. Довідкову інформацію можна отримати за телефоном 42-01-72 та e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Біля пам’ятника Степанові Бандеріу Тернополі минулої суботивідбулося всенародне Віче,присвячене пам’яті героїв Крут.

У рамках заходу відбулася також трансляція документальних фільмів Героїчних подвигів Крутянців.Після Віче усі присутні вирушили до меморіальної дошки жертвам політичних репресій, де зі свічок виклали рік Героїчного бою біля  Крут.

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.