Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сесія Тернопільської міської ради цього разу відбудеться не за традицією у п’ятницю чи четвер, а в суботу. Все це пов’язано  із приїздом кількох «наглядачів» з числа найвищого керівництва Всеукраїнського об’єднання «Свобода»

За традицією пленарні засідання сесій Тернопільської міської ради відбуваються у будні дні. В основному в четвер, або ж у п’ятницю. Цього разу Сергій Надал змушений зібрати депутатів на вихідний, у суботу. Причина – в приїзді кількох нардепів з найвищого керівництва партії ВО «Свобода».

На попередній сесії куратор Тернополя Олексій Кайда через незадоволення голосуванням «свободівської» більшості зі скандалом і завчасно пішов з міськради. Парламентар не забажав віддавати у власність прокуратурі будинок на бульварі Шевченка. Через свого вірного соратника керівника фракції «Свободи» Ірину Бурду Кайда вимагав скасувати позитивне голосування. Та міські “свободівці” побоялися війни з прокурорами і віддати комунальне майно у руки відомства Віктора Пшонки.

Кайда запам’ятав цей випадок і люто образився на тернопільських побратимівів. Близькі до партії джерела стверджують, що саме через конфлікт з командою Надала чоловік Олени Підгрушної не взяв участь у жодному із запланованих заходів з нагоди дня міста у Тернополі і підготував сюрприз для мера у вигляді приїзду «важкої» артилерії з Верховної Ради. Високопоставлені націоналісти з Києва повинні поставити “на місце” неслухняного міського голову вже на суботній сесії.

Коментарі  

 
+3 #2 знаю 19.09.2013 12:47
а хто такий кайда. чим він запамятався тернополянам??? а Надал керує містом, і якихось проблем я взагалі не бачу
Цитувати
 
 
+4 #1 Далекий зн 18.09.2013 22:20
Дружелюбний тиск, який чинить обласна прокуратура на Надала, набагато серйозніший, ніж Вам здається. В 2015 році Тернопіль вибиратиме не тільки нового президента країни, обласну раду, а й нового мера. Правда, дострокові вибори міського голови залежатимуть не від ВО "Свобода", не від Кайди, не від Тягнибока, а від наслідків протистояння між мерією та відомством,
яке знаходиться навпроти міської ради.

Надал покищо тримається, крутиться як в"юн. Втрачає підтримку серед своїх вищестоящих завдяки Кайді і шукає хоча б поради у найбільшого ворога місцевих рад - прокуратури. Покищо прокурори лояльно дивляться на діяльність теперішнього мера. Проте ця лояльність обійшлась тернополянам дорогою ціною: гаражі на Алясці.

І шановні журналісти інтернет видання "ТТ", не вживайте жаргонних слів типу "психанув". Не личить.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.