Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Метінвест-СМЦ- мережа сервісних металоцентрів— роздрібний канал збуту служби продажів Дивізіону сталі і прокату Групи Метінвест в Україні та Східній Європі.

Компанія займається збутом продукції підприємств Групи Метінвест та інших підприємств України та країн СНД. На сьогодні в мережу МЕТІНВЕСТ-СМЦ входять 11 металоцентрів у Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Харкові, Кременчуці, Кривому Розі, Миколаєві, Одесі, Севастополі, Сімферополі, а також «Метінвест-СМЦ-Белград». Сортамент продукції включає більше 900 позицій. Загальний товарний запас перевищує 100 тисяч тонн металопрокату. На сьогодні компанія надає комплекс послуг з порізки, комплектації, доставки збірних партій металопродукції. Обсяги продажів металопродукції: у 2006 році — 0,3 млн т, у 2007 році — 0,4 млн т, у 2008 році — 0,6 млн т, 2009 році — 0,45 млн т.» - саме це можна дізнатися з Вікіпедії про фірму, яка входить у бізнес-імперію Рината Ахметова. І саме цій фірмі Надал з депутатами віддають 6, 5 га землі в Тернополі.

До речі, в місті тривалий час ходили чутки, що на минулих виборах нинішнього міського голову Сергія Надала (а раніше і екс-мера Романа Заставного - прим.ТТ) фінансово підтримував відомий в Тернополі бізнесмен Петро Сачик. Він займався металом і, кажуть, є одним з найбагатших бізнесменів “файного” міста.

Тепер прийшла черга Надалу повертати борги.

 На сесію міської ради, яка відбудеться у суботу, пропонується проект рішення, яким товариству з обмеженою відповідальністю «Метінвест-СМЦ» хочуть затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 6,6413га для обслуговування єдиного майнового комплексу за адресою вул.Поліська, 11.

 Саме там і знаходиться підприємство пана Сачика.

Цікаво, що голова депутатської комісії з питань контролю за використанням комунального майна свободівець Олег Напора (якого минулого року жорстоко побили невідомі і цей злочин й досі не розкритий, принаймні, широкому загалу про це не повідомляли – прим.ТТ) також є протеже Сачика у депутатському корпусі та працює на його підприємстві.

 Проект рішення № 52

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 6,6413га за адресою вул.Поліська,11 ТОВ «Метінвест-СМЦ»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Метінвест-СМЦ», керуючись ст.12,123,124,141 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про оренду землі», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити товариству з обмеженою відповідальністю «Метінвест-СМЦ» (ід. код) технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 6,6413га для обслуговування єдиного майнового комплексу за адресою вул.Поліська, 11.

2. Припинити право користування товариству з обмеженою відповідальністю «Сендс» (ід. код 33198893) земельною ділянкою площею 6,6413га за адресою вул.Поліська, 11, враховуючи письмову згоду землекористувача.

2.1. Договір оренди земельної ділянки, зареєстрований в Книзі записів засвідчення факту реєстрації від 30.11.2011р. №4536 та в управлінні Держкомзему у м.Тернополі від 23.12.11р. №611010004000678 – розірвати за взаємною згодою сторін.

3. Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Метінвест-СМЦ» (ід. код 32036829) земельну ділянку площею 6,6413га (кад.номер 6110100000030020030) в оренду терміном на п’ять років для обслуговування єдиного майнового комплексу за адресою вул.Поліська, 11.

4. Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Метінвест-СМЦ» в двохмісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

Коментарі  

 
-1 #4 Марян 21.09.2013 16:55
Цитую обєктивно:
ну чого невпопад? а може саме тому що ЗМІ оприлюднили цю інформацію, Надал з депутатами і не віддали цю землю? так що респект журналістам, справжні "сторожові пси" 8)

а "ТТ" може пояснити у чому полягає проблема надати в оренду земельну ділянку під ПРИВАТНОЮ нерухомістю? Чи може "ТТ" не бажає щоб в бюджет міста надходила орендна плата? Нехай фірма Ахметова безкшотовно користується землею на котрій знаходиться її нерухомість? :)
Цитувати
 
 
0 #3 обєктивно 21.09.2013 16:28
ну чого невпопад? а може саме тому що ЗМІ оприлюднили цю інформацію, Надал з депутатами і не віддали цю землю? так що респект журналістам, справжні "сторожові пси" 8)
Цитувати
 
 
0 #2 Марян 21.09.2013 12:34
А ось і не віддали :))
У "Тернопільського тижня" наломчик вийшов! Таку статтю забабахали і невпопад! :))))
Цитувати
 
 
+3 #1 знаю 19.09.2013 12:44
фірма продана пару років тому. і землю закріплюють автоматично за новим власником.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.