Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як вже повідомлялося, Верховна Рада прийняла за основу і вцілому постанову про віднесення міста Чортків Чортківського району Тернопільської області до категорії міст обласного значення. За проголосувало 313 народних депутатів.

народні депутати України – члени Комітету погодились, що віднесення міста Чортків до категорії міст обласного значення надасть змогу збільшити темпи розвитку територіальної громади, підвищить фінансово-економічну самостійність місцевого самоврядування, сприятиме інвестиційній привабливості території, що в свою чергу вимагає нових, більш ефективніших організаційно-адміністративних форм місцевого самоврядування територіальної громади.

Питання про віднесення міста Чортків Чортківського району Тернопільської області до категорії міст обласного значення погоджено відповідно до законодавства, розглянуто і схвалено Чортківською міською, Чортківською районною та Тернопільською обласною радами

З тернопільських нардепів не голосував за надання статусу Чорткову тільки свободівець Михайло Головко. Але для цього була поважна причина - він поїхав в Росію

Адже з 20 по 22 вересня в Москві проходитимуть  щорічні Міжнародні парламентські ігри. В апараті Держдуми майбутній захід називають “унікальним”, так як він є “новим словом в історії міжпарламентських відносин”.

Як пише Львів Тернопіль щоденно, учасники Міжнародних парламентських ігор – це команди з 11 країн світу. До речі, від України, у складі збірної поїхав і народний депутат з Тернопільщини Михайло Головко.

Парламентарії змагатимуться за звання найсильніших у тенісі, настільному тенісі, міні-футболі, бадмінтоні, шахах. Кульмінацією заходу стане товариський гала-матч з футболу, в якому візьмуть участь збірна Росії і збірна світу. Цей поєдинок пройде на Красній площі 22 вересня. Збірну Росії виведе на матч капітан – перший віце-спікер Держдуми, президент ДКР, член МОК Олександр Жуков

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.