Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Я не займаюся політикою», « Я не цікавлюся політикою» - часто чую від українців. У перекладі на звичайну мову це означає « я згідний з тим, що мене обдурюють», « я приймаю закон джунглів, де виживає фізично сильніший» або «я все одно відкуплюся від будь-якої проблеми». Хто сьогодні в Україні  може собі дозволити не займатися політикою? Мабуть, тільки людина, котра живе на безлюдному острові в криївці, харчується грибами-ягодами. Всі решта є учасниками політики. Один активно бере інструменти політики в свої руки і маніпулює людьми. Другий пасивно перетворюється в об’єкт політиків і бездумно віддає свої права і повноваження.  Третій - упевнений , що політика – для вертлявих і хитрих людей, котрі не відбулися в інших сферах. Тож, звичайній людині вона не потрібна. Тому що звичайна людина має думати про «хліб щоденний», а не про якусь там політику.

Переконана, кліше «я не цікавлюся політикою» - геніальний винахід людей, які живуть за чужий рахунок. Вони заклали  цю фразу в мізки мільйонів інших, котрі, навіть цього не підозрюючи, регулярно оплачують рахунки « суспільних паразитів». Вони вміло перетворили політику в Україні у стабільне джерело прибутку. 

 Кому вигідно, щоб люди не займалися політикою чи не цікавилися нею? Пройдисвітам і пристосуванцям – усім тим, хто матеріально, духовно та емоційно живе за чужий рахунок. Вони експлуатують незнання людей, запевняючи, що політика – це брудна справа. А самих, немов магнітом, до тієї «брудної справи» тягне. Чого б це !?

 Що означає не цікавитися політикою в сучасних українських реаліях? Це означає простодушно усміхатися, коли тебе нахабно обдурюють. Означає оплачувати рахунки здеградованих «слугів народу». Означає миритися зі зростанням цін, низькими зарплатами, зубожілими пенсіями та сфальшованими виборами. 

 Що означає цікавитися політикою ? Означає, чітко відрізняти  брудну пропаганду від правдивих фактів реального життя. Означає, відфільтровувати фальшивий піар імітації діяльності від справжньої державотворчої роботи. Означає, не дозволяти суспільним паразитам нахабно жити за наш рахунок. Означає, брати участь у виборах і захищати своє право обирати. 

 Цікавитися політикою –  не означає обов’язково бути членом якоїсь політичної партії чи регулярно ходити на мітинги. Не означає звільнятися з роботи через незгоду із ідеологією влади. Проте, відсиджуватися на кухні за пляшкою чи  плакатися в подушку теж не вихід. Сьогодні неодмінно варто цікавитися політикою, а це означає йти на вибори, щоб не дозволити суспільним паразитам вкрасти твою свободу  і твій голос,бо  то є найгірше, що ми можемо зробити для себе, своєї родини та своєї країни. Так що давайте цікавитися політикою, бо вона нами уже давно займається, до того ж у грубій та вульгарній формі. Подумайте. Хіба вас не обурює, що майбутнє ваших дітей визначатимуть примітивні й цинічні політикани ?!

Наталка Михно, голова Виконавчого комітету ТОО ПП «УДАР Віталія Кличка»

Сорока

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.