Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Два тернопільські пивні бренди активно воюють за вітчизняний споживчий ринок. “Микулинецьке” і “Опілля” намагаються вирости з статусу місцевих броварів і завоювати смаки багатої столичної клієнтури. Для цього постійно нарощується асортимент та обсяг випуску продукції.

Власники пивоварень Степан Троян та Ярослав Джоджик накинули оком і на сусідні області, де немає потужних конкурентів. Це – Волинь, Прикарпаття, Буковина і Хмельниччина.

Тернопіль має всі шанси стати третім центром пивоваріння Західної України після Львова і Рівного, адже якість янтарного напою made in Ternopil подобається все більшій армії пивоманів. Вони голосують трудовою гривнею в магазинах і кнайпах, вимагаючи у продавців свіже “Опілля” та “Микулинецьке”.

Як свідчать дані самих виробників, наведені Форбс, обсяг звареного хмільного трунку стрімко цьогоріч збільшився. Серед пивзаводів, які використовують традиційну пивну технологію, без пастеризації ПАТ “Бровар” з Микулинців на другому місці в країні! Лише за 5 місяців 2013 року там виготовили 386 тисяч дал. напою або 3,8 мільйонів літрів! Тернопільські пивовари з “Опілля” в рейтингу на 6-му місці. Вони задекларували виробництво 160 тисяч дал або 1,6 мільйонів літрів.

Середня вартість півлітрової пляшки тернопільського пива, в залежності від сорту – від 5 до 7 гривень, а бокал місцевого розливного в кафе і барах вартує від 8 до 10 гривень. Шляхом нескладних розрахунків можна припустити, що заробітки тернопільських пивоварів сягають восьмизначних цифр.

Так, продажі “Микулинецького” могли принести власникам від 40 до 50 мільйонів гривень, а на “Опіллі”за своє пиво отримали 15-20 мільйонів гривень. Звісно, від цих сум слід відняти витрати на сировину, заробітну платню та податки.

"Легенька" довідка про пиво...

Так-так, це ніяка не помилка.. Настав час поговорити і про таку проблєму, пов’язану із пивом. Як виявилося - багато хто схиляється і до таких-от міркувань. Отже, поїхали:)

ПИВО НЕ ЯВЛЯЄТЬСЯ НЕШКІДЛИВИМ СЛАБОАЛКОГОЛЬНИМ НАПОЄМ!

Вчені, які досліджують проблему алкоголізму, цілком обґрунтовано вважають неправомірним поділ спиртних напоїв за мірою їх шкідливої дії на організм, тому що серед них немає нешкідливих.

Всупереч такому упередженню виробники пива рекламуючи свій товар прагнуть збільшити приплив покупців саме тим, що пиво не алкогольний, а слабоалкогольний, нібито абсолютно нешкідливий і мало не корисний напій. І це незважаючи на те, що за останні роки вміст алкоголю в пиві досягає в деяких сортах 14 % (тобто відповідає винам за вмістом спирту), тоді як за часів СРСР міцність пива в залежності від сорту коливалася в межах 1,5-6%, а частіше - від 2,8% в Жигулівському до 3,5% в Московському.

ПИВНИЙ АЛКОГОЛІЗМ

Про те, що існує пивний алкоголізм відомо давно. І хоча з точки зору пересічної людини він менш небезпечний, ніж винний чи горілчаний, наслідки його руйнівні. В ХІХ столітті англійці, борючись з алкоголізмом, вирішили витіснити міцні алкогольні напої пивом. але НЕВДОВЗІ довелося відмінити "пивний закон", внаслідок того шо його уведення ТІЛЬКИ ПОГЛИБЛЮВАЛО ПИЯЦТВО. Перший рейхсканцлер Німеччини Отто Фон Бісмарк, знаючи не з чуток про шкідливі наслідки вживання пива, дав наступне визначення пивному алкоголізму: "Від пива стають лінивими, дурними і безсилими" (під "безсиллям" малася на увазі імпотенція).

ШКІДЛИВИЙ ВПЛИВ ПИВА НА СЕРЦЕ


Найбільш руйнівним і шкідливим наслідком надмірного вживання пива є хворе серце, або, як назвав його німецький лікар професор Болігнер, баварське "пивне серце". Воно виражається в розширенні порожнин серця, утовщенні його стінок, некрозах в серцевому м’язі, зменшенні мітохондрій тощо. Визнано, що ці зміни пов’язані зі вмістом у пиві кобальта, який застосовується в якості стабілізатора пивної піни. Вміст у пиві цього токсичного елемента призводить до того, що його вміст у серцевому м’язі споживаючих пиво перевищує допустиму норму в 10 разів! Крім того, у споживачів пива кобальт викликає запалювальні процеси в стравоході та шлунку.

Існують й інші фактори, що порушують роботу серця при пивному алкоголізмі. Це, перш за все, великі порції пива, що поглинаються в день його любителями, а також насиченість пива вуглекислим газом. Потрапляючи в організм, пиво швидко переповняє кровоносні судини. Це призводить до варикозного розширення вен і розширення границь серця. Так виникає синдром "пивного серця" або синдром "капронової панчохи", коли серце провисає, стає в’ялим і погано качає кров.

ПИВО ШКІДЛИВО ВПЛИВАЄ НА ГОРМОНИ ЛЮДИНИ

Пиво вміщує ряд токсичних речовин, в тому числі солі важких металів, що викликають зміни в ендокринній системі. Так, в організмі чоловіків при систематичному вживанні пива виділяється така речовина, що пригнічує виробіток чоловічого статевого гормона тестостерона. Одночасно починають вироблятися жіночі статеві гормони, що викликають зміни зовнішнього вигляду чоловіка. У п’ючих пиво чоловіків розростаються грудні залози, стає ширшим таз. У жінок, що вживають пиво, зростає імовірність захворювання на рак, а якщо це годуюча мати, то у дитини можливі епілептичні судоми. Також у жінок стає грубшим голос і з’являються так звані "випні вуса".

ВАЖКІ НАСЛІДКИ І ШКІДЛИВІСТЬ ПИВНОГО АЛКОГОЛІЗМУ

На основі досліджень, проведених в 1985 р. в платних клініках Канади шляхом співставлення споживачів пива зі споживачами інших алкогольних напоїв, встановлено, що діагноз "пальпована печінка" найчастіше встановлюється людям, які систематично споживають пиво.

Дослідження, проведені в багатьох країнах, свідчать, що хронічний алкоголізм розвивається в 3-4 рази швидше від вживання пива, ніж від міцних алкогольних напоїв. Шкідливість пива для людського організму дуже обширна: вимирання клітин головного мозку (які, відмираючи, виходять із сечею), порушення функцій спинного мозку, міокардіодистрофія, цироз печінки, гепатит, панкреатит, гастрит, невропатії, ураження зорового та слухового аналізаторів.
Доведено також кореляцію (залежність) між щоденним вживаннм пива і підвищенням артеріального тиску. Одним із важких ускладнень при пивному алкоголізмі являється також молочно-кислий ацидоз та гіпо-натріємія.

Хворі на пивний алкоголізм потрапляють до лікарні у вкрай важкому, запущеному стані, найчастіше з вираженим отупінням і зниженням особистісної оцінки.
Отакі-от основні наслідки пивного алкоголізму...

ПИВО - НАРКОТИК, ЩО ВИКЛИКАЄ АГРЕСІЮ

Згідно із сучасними дослідженнями, пиво - це перший легальний наркотик, що прокладає шлях іншим, більш сильним нелегальним наркотичним засобам. Саме вживання пива є першопричиною скалічених життів мілйонів людей. Наркологи стверджують, що алкоголь є найагресивнішим із наркотиків, а пивний алкоголізм характеризується особливою жорстокістю. Цим і пояснюється звершення пивних вакханалій бійками, убивствами і грабіжами.

РЕКЛАМА ПИВА ЗАМОВЧУЄ ЙОГО ШКІДЛИВІСТЬ

Такий багатократний стрибок у вживанні пива не є дивним, якщо врахувати переконливо нав’язливу, різноманітну за способом подачі пивну рекламу довірливим громадянам, не мавшим до цього досвіду протистояння їй, рекламі. Чого тільки вартують яскраво оформлені величезні біг-борди в містах та на транспортних магістралях, рекламуючих надзвичайну "корисність" пива, та вбивча щоденна надокучлива реклама пива на телебаченні...

За свідченнями деяких "знатоків" пиво корисніше за молоко. Деякі ЗМІ навіть рекомендують вживати його вагітним жінкам та годуючим матерям для кращої лактації, а дітям - для більш солодкого, глибокого сну.

ПРО ОТРУЙНІ СПОЛУКИ І ШКІДЛИВІСТЬ ПИВА НЕ ЗАВЕДЕНО ГОВОРИТИ

В жодному ЗМІ не повідомлялося, що по шкідливості для організма пиво може зрівнятися тільки з самогоном, тому що в процесі спиртового бродіння і в пиві і в самогоні в повному об’ємі зберігаються супутні алкоголю значно більш отруйні сполуки (побічні продукти бродіння). Це альдегіди, сивушні масла, метанол, ефіри, вміст яких в пиві в десятки і сотні разів перевищує рівень їх допустимої концентрації в горілці, отриманої зі спирту високої очистки!

ПИВНИЙ АЛКОГОЛІЗМ ПРИЗВОДИТЬ ДО ДЕГРАДАЦІЇ ПОКОЛІНЬ

На кого розраховані реклами пива?
Перш за все, на середньостатистичного споживача, який вірить всім гарним казочкам про доступні йому за ціною напої. Що ж стосується гарних зображень з пивом на рекламних щитах і коротких рекламних "водевілів" на телебаченні, то вони, перш за все, адресовані молоді, щоб не втратити клієнтуру в найближчому майбутньому.
В результаті на очах у батьків тверезі діти перетворюються в пиячу полодь, а пияча молодь - в батьків-п’яниць. Невже не зрозуміло, що пивна субкультура - це початок культури наркотизму, ведучої до деградації поколінь, а, врешті-решт, - до загибелі всього народу?

Коментарі  

 
0 #2 РРРоман 02.10.2013 14:25
Статя написана не грамотно, варто боятися не малих пивзаводів які варять натуральний продукт, споживання пива в Україні 70 літрів в рік на душу населення а у Німетчині 160 літрів і там не має пивного алкоголізму і нація не вимирає як пише не надто розумний автор. Боятися потрібно пивзаводів гігантів які виробляють не пиво а пивний напій
Саме через таких людей як автор нація і тупіє потрібно знати про що писати а не випускати статтю для галочки!
Цитувати
 
 
+2 #1 Гелена 01.10.2013 00:07
Нічого не має крім реклами пива і горілки, наша нація - це хронічні алкаші, діти у яких вже при народженні тече у венах алкоголь, це не держава.........
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.